Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Gezichtsvermogen / Phycotene
Gezichtsvermogen: EyePhyt / Phycotene (Coral Club)

Phycotene (30 capsules)

Product stopgezet
Een natuurlijk product met een unieke combinatie van vitamine E en het phycoteencomplex, ondersteunt actief het immuunsysteem en beschermt het gezichtsvermogen. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Phycotene" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Phycotene (30 capsules)

EIGENSCHAPPEN


arrow
Vertraagt ​​de voortijdige veroudering van het lichaam, verbetert het gezichtsvermogen, versterkt de immuniteit en verhoogt de ontgifting.
arrow
Antioxidant-complex op basis van zeewier met selenium en vitamine E.

TOEPASSING


Volwassenen nemen dagelijks 1 capsule bij de maaltijd.

SPIRULINA EN DUNALIELLA


Deze algen - de rijkste bron van bètacaroteen en andere carotenoïden, die erg belangrijk zijn voor het behoud van het gezichtsvermogen, beschermen het netvlies van de ogen, de lens, de oogzenuw. Deze algen zijn een opslagplaats van licht verteerbare proteïnen, vitamines en mineralen, en verbeteren daarom het metabolisme, verlagen het cholesterolgehalte, verbeteren de conditie van bloedvaten, bevorderen een completere assimilatie van voedingsstoffen. Bovendien verhogen ze de weerstand van het lichaam tegen ongunstige omgevingsfactoren, dragen ze bij tot de eliminatie van toxines.

VITAMINE E EN SELENIUM


Effectieve antioxidanten vertragen vroegtijdige veroudering van het lichaam, verbeteren de staat van het gezichtsvermogen, versterken het immuunsysteem.

INGREDIËNTEN


arrow
Vitamine E (dl-alfa-tocoferolacetaat en tocoferol-mengsel) 43 ME.
arrow
Complexe Fikoten (beta-caroteen, spirulina-extract, astaxanthine, annato-olie, canthaxanthine, apokarotenol, selenium, dunaliella-extract) 50 mg.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten