Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Immuun ondersteuning / PhytoGuard PRO
Immuun ondersteuning: PhytoGuard PRO (Coral Club)

PhytoGuard PRO (30 capsules)

Product stopgezet
Het heeft een rustgevend en aangenaam effect op de keel en stembanden, traditioneel gebruikt om de spijsvertering te bevorderen. Meer informatie...


Om de prijs van het product "PhytoGuard PRO" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
PhytoGuard PRO (30 capsules)

INGREDIËNTEN


Tijmolie 120 mg, oregano-olie 120 mg, bèta-glucanen 75 mg, saliebladextract 50 mg, astragaluswortelextract 30 mg.

PhytoGuard PRO is een product voor het activeren van de immuniteit en het verbeteren van de antioxidantbescherming. Een synergetisch complex van bètaglucanen, etherische oliën en plantenextracten zal de weerstand van het lichaam tegen verschillende infecties verhogen, het herstel versnellen en de algehele gezondheid verbeteren.

ACTIE VAN ACTIEVE COMPONENTEN


Bètaglucanen (β-glucanen) - werkzame stoffen van natuurlijke oorsprong, polysacchariden. Beschikken over krachtige immunostimulerende en ontstekingsremmende werking. Draag bij aan de activering van de afweer van het lichaam, positief van invloed op de staat van de schepen.

Essentiële oliën van oregano (oregano) en tijm (tijm) worden veel gebruikt in de volks- en traditionele geneeskunde vanwege hun antimicrobiële, ontstekingsremmende en antivirale activiteit. Ze verlichten de conditie van verkoudheid - pijn wegnemen, antitussief effect hebben. Antioxiderende eigenschappen van oliën dragen bij aan het behoud van jeugd en tonaliteit.

Saliebladextract is rijk aan flavonoïden, polyfenolen en terpenen, die bijdragen aan de algehele versterking en handhaving van de gezondheid. Helpt de afweer van het immuunsysteem te activeren, verzet zich tegen de destructieve activiteit van vrije radicalen, waardoor het verouderingsproces van het lichaam wordt vertraagd.

Astragalus-wortelextract bevat een complex van bioactieve stoffen, waaronder flavonoïden, saponinen, aminozuren, polysacchariden, tannines en essentiële oliën, vitamines en sporenelementen, waaronder een uiterst belangrijk mineraal selenium. Astragalus heeft een immunostimulerend, antimicrobieel en antibacterieel effect. Bevordert de regulatie van cellulaire processen, helpt de effecten van oxidatieve stress te neutraliseren.

PHYTOGARD PRO HELPT


arrow
activeer beschermende krachten en versterk immuniteit;
arrow
verlicht de conditie van verkoudheid;
arrow
Houd jeugd en gezondheid.

Neem 2 maal daags 1 capsule met voedsel. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplement kan niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd dieet. Een gebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl vormen de basis voor het goed functioneren van het lichaam.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten