Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Gezondheid van de vrouw / PhytoMix voor vrouwen
HIT
Мenopauze verlichten / PhytoMix for Women (Coral Club)

PhytoMix voor vrouwen (30 capsules)

Gunstig van invloed op de hormonale huishouding van het vrouwelijk lichaam, kalmeert, helpt om te gaan met depressie, neurose en slapeloosheid. Meer informatie...


Om de prijs van het product "PhytoMix voor vrouwen" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
PhytoMix voor vrouwen (30 capsules)

INGREDIËNTEN


arrow
Beta-alanine - 400 mg
arrow
Hopbellen extract - 100 mg
arrow
Lijnzaad extract - 30 mg
arrow
Saffraanzaad extract - 20 mg

"PhytoMix voor vrouwen" is een niet-hormonaal product bedoeld voor de fysieke en psychologische gezondheid van vrouwen in de periode vóór en na de menopauze en de vermindering van ongemak in verband met typische symptomen van de menopauze (opvliegers, zweten, emotionele instabiliteit, slapeloosheid, depressie).

BETA-ALANINE


Dit is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt bij het verlichten van symptomen zoals opvliegers, nachtelijk zweten en bloeddrukpieken, die vaak vrouwen treffen tijdens de overgang naar de menopauze en tijdens de menopauze. Inname van beta-alanine helpt de frequentie van de intensiteit van de schommelingen te verminderen, de cyclus van "slaap-waakzaamheid" te normaliseren en de psycho-emotionele toestand te verbeteren. Beta-alanine is een van de meest effectieve aminozuren die een positief effect hebben op de kwaliteit van leven tijdens de menopauze.

LIFENOL® HOP-EXTRACT


Dit heeft een gunstig effect op de gezondheid van vrouwen; het geheim van deze wonderbaarlijke invloed ligt in hopbellen. Van deze wordt het fyto-oestrogeen 8-prenylnaringenine gevormd. Door zijn eigenschappen bevindt het zich dicht bij vrouwelijke hormonen, oestrogeen, en kan het de afname van hun niveau tijdens de menopauze compenseren. Het is aangetoond dat Lifenol ® -hop extract, samen met de actieve ingrediënten in een stabiele concentratie, de pijn verlicht tijdens de menstruatie, de menstruatiecyclus normaliseert, vermindert nerveuze prikkelbaarheid, irritaties, nervositeit, vermoeidheid en bevordert een gezonde en diepe slaap.

LIJNZAAD


Is rijk aan alfa-linoleenzuur (een essentieel vetzuur van de omega-3-familie) en fytochemicaliën, zoals lignanen. Lijnzaad is heel gunstig voor de gezondheid van vrouwen als bron van fyto-oestrogenen, wat vooral belangrijk is tijdens de menopauze. Studies hebben aangetoond dat fyto-oestrogenen van lijnzaad, aangevuld met omega-3 PUFAs, bijdragen aan een duidelijke verlichting van de symptomen van de menopauze.

SAFFRAAN-EXTRACT


Dit werkt als een antidepressivum dankzij het vermogen om het serotoninegehalte in de hersenen te normaliseren. Zoals u weet, ervaren vrouwen in de menopauze vaak depressie, apathie en concentratiestoornissen. Deze emotionele stoornissen worden veroorzaakt door de symptomen van dalende oestrogeenspiegels, parallel met het verminderend niveau van het "gelukshormoon" serotonine. Depressie kan gepaard gaan met andere symptomen: snelle gewichtstoename of gewichtsverlies, slaapstoornissen. Het is bewezen dat het extract van saffraan een positieve houding zal geven en zal verhinderen om ​​extra gewicht te krijgen.

TOEPASSING


arrow
Helpt de frequentie en intensiteit van opvliegers te verminderen.
arrow
Helpt de slaap-waakcyclus te normaliseren.
arrow
Stabiliseert de emotionele toestand.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten