Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Immuun ondersteuning / Phytoviron
-15%
Immuniteit versterken Phytoviron (Coral Club)

Phytoviron (500 ml)

Een uniek fytoconcentraat van waardevolle plantaardige componenten om de afweer van het lichaam te verbeteren. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Phytoviron" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
21 zeer actieve extracten in deze samenstelling ondersteunen het immuunsysteem en bieden effectieve bescherming tegen virussen en bacteriën.

Een nieuwe formule van de maker van het vermaarde “B-Luron” om je immuunsysteem te versterken!

Planten van over de hele wereld worden gebruikt om Phytoviron te fabriceren, waarvan tijdens de productie d.m.v. een speciale technologie, extracten worden gemaakt.

De diversiteit van de natuurlijke samenstelling van het product zorgt voor een breed scala aan acties:


arrow
activeert de afweer van het lichaam;
arrow
helpt bij het versterken van niet-specifieke (aangeboren) en specifieke (verworven) immuniteit;
arrow
helpt de symptomen te verlichten, de duur van de ziekte te verkorten, de kans op complicaties te verkleinen;
arrow
vergroot het aanpassingsvermogen van het lichaam;
arrow
versnelt herstelprocessen.

Een geverifieerde combinatie van ingrediënten en hun verhoudingen in de samenstelling zorgen voor een gemeenschappelijke synergie, waardoor de hoge efficiëntie van het fytoconcentraat wordt bereikt.

Plantenextracten van aloë, zoethout, astragalus, rode salie, Scutellaria baicalensis en veldpaardenstaart beïnvloeden individuele ketens van specifieke (verworven) en niet-specifieke (aangeboren) immuniteit, waardoor de weerstand van het lichaam toeneemt.

Plantenextracten van berkenbladeren, rozemarijn, jeneverbessen, engelwortel bevatten essentiële oliën (fytonciden) - vluchtige biologisch actieve stoffen die de groei en ontwikkeling van pathogene micro-organismen doden of remmen.

Plantenextracten van chaga-paddenstoelen, Rhodiola rosea-wortel, Eleutherococcus, Echinacea purpurea hebben de beste adaptogene eigenschappen. Ze verhogen de niet-specifieke weerstand van het lichaam tegen de schadelijke effecten van verschillende oorsprong, verbeteren de stofwisseling in het lichaam, verbeteren het zuurstoftransport en helpen bij het omgaan met stress en overwerk.

Plantenextracten van lindebloesem, paarse zonnehoed, calendula, brandnetelblaadjes, rozenbottels en duindoorn onderscheiden zich door een vrij hoog gehalte aan natuurlijke vitamine C, dat in combinatie met hesperidine, rutine, quercetine, carotenoïden een belangrijke rol speelt in het immuunsysteem: het activeert de aanmaak van zijn eigen interferon, bevordert de synthese van antilichamen, draagt ​​bij aan het stimuleren van de productie van cellen die verantwoordelijk zijn voor de eliminatie van virussen en bacteriën.

Phytoviron is de kracht van natuurlijke ingrediënten om uw immuniteit tijdens het seizoen van virussen en verkoudheden extra te ondersteunen.

WIJZE VAN TOEPASSING


Volwassenen nemen 1-2 maal daags 1 maatdop (15 ml) met 1/2 kopje water na de maaltijd.

CONTRA-INDICATIES


Individuele intolerantie voor componenten, zwangerschap, borstvoeding. Voor gebruik wordt aanbevolen om een ​​arts te raadplegen.

OPSLAGMETHODE


Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen direct zonlicht, buiten het bereik van kinderen, bij een temperatuur van niet meer dan +25° C, in goed gesloten verpakking. Na openen van de verpakking in de koelkast bewaren.

HOUDBAARHEID


3 jaar vanaf de productiedatum.

LAND VAN HERKOMST


Duitsland

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten