Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Gezondheid van de vrouw / Prenatale+
Gezondheid van de vrouw: Zwangerschap vitaminen Prenatal+ (Coral Club)

Prenatale+ (30 capsules)

Het ondersteunt de gezondheid van de moeder en zorgt voor harmonieuze ontwikkeling van de foetus. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Prenatale+" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Prenatale+ (30 capsules)

INGREDIËNTEN


DHA 200 mg (uit visolie), biotine 50 mcg, vitamine B5 (calcium D-pantothenaat) 6 mg, vitamine D3 (cholecalciferol) 5 mcg, vitamine B12 (cyanocobalamine) 3,5 mcg, foliumzuur 400 mcg, niacine 15 mg, jodium 150 mcg, vitamine B6 1,9 mg, vitamine B2 1,5 mg, selenium 30 mcg, vitamine B1 1,2 mg, vitamine E 13 mg, zink 2,25 mg.

Het product Prenatal+ - speciaal gemaakt om vrouwen te ondersteunen tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding. Het bevat alle essentiële elementen en mineralen, evenals docosahexaeenzuur (DHA), wat vooral belangrijk is voor de juiste ontwikkeling van de baby, en dit alles zit in één capsule. Het product helpt om de voedingsstoffen binnen te krijgen die de moeder en de baby nodig hebben tijdens de gehele periode van de zwangerschap en daarna. Het is bewezen dat vitaminegebrek tijdens de zwangerschap de gezondheid van de moeder en het kind schaadt, het risico op het ontwikkelen van perinatale pathologieën verhoogt en een van de oorzaken is van vroeggeboorte, verminderde lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van kinderen.

PUFA OMEGA 3 (DHA)


Prenatal+ bevat docosahexaeenzuur (DHA) - het waardevolste omega-3-organisme voor het lichaam. Het is een van de belangrijkste componenten die de gezondheid van de aanstaande moeder en haar baby bevordert, die in de foetus zorgt voor de ontwikkeling van zijn hersenen, zenuwstelsel en ogen. DHA helpt de wanden van bloedvaten en haarvaten te versterken, reguleert het functioneren van het hart, vermindert het niveau van 'slecht cholesterol'. Een voldoende niveau van DHA in het lichaam van een zwangere vrouw vermindert het risico op vroeggeboorte.

VITAMINE D


Tijdens de zwangerschap is deze vitamine vooral nodig, want zonder deze wordt calcium in mindere mate geabsorbeerd. Het tekort kan leiden tot rachitis, dat kan leiden tot afwijkende vorming van het skelet.

VITAMINEGROEP B


Zorgen voor de normale werking van het zenuwstelsel en zijn actief betrokken bij metabolische processen bij de vorming van de foetus. Vitamine B9- en B12-tekort kan leiden tot verminderde foetale neurale buisvorming, intra-uteriene groeiretardatie, miskraam en het risico van vroeggeboorte.

VITAMINE E EN NIACINE


Deze zijn nodig voor de normale ontwikkeling van het kind en het functioneren van de placenta. Ze ondersteunen de zwangerschap en voorkomen mogelijke bedreigingen van een miskraam in een vroeg stadium. Ze zijn noodzakelijk voor de normale ontwikkeling van de foetus (in het bijzonder zijn ze betrokken bij de vorming van het ademhalingssysteem van de baby). Vitamine E verbetert de eierstokfunctie, ondersteunt normale hormonen en voorkomt een miskraam.

SELENIUM EN ZINK


Met een uitgesproken tekort aan selenium en zink in het lichaam van een zwangere vrouw, bestaat het risico op een baby met aangeboren afwijkingen (spierzwakte, onderontwikkeling van de wervelkolom, hartafwijkingen, aandoeningen van het ademhalingssysteem en zenuwaandoeningen). Een tekort aan deze mineralen kan leiden tot late toxicose, oedeem, bloedarmoede en vroeggeboorte.

JODIUM


Dit is belangrijk voor de normale werking van de schildklier. Ontoereikende inname van dit element tijdens de zwangerschap kan leiden tot de vorming van struma en daaropvolgende veranderingen in de schildklierfunctie bij de moeder en de ontwikkeling van schildklierstoornissen bij het kind. Daarom wordt aanbevolen om tijdens de zwangerschap de schildklier te controleren en jodiumdeficiëntie te compenseren.

TOEPASSING


arrow
Zorgt voor de gezondheid van de moeder en zorgt voor de harmonische ontwikkeling van de foetus.
arrow
Vermindert het risico van mogelijke complicaties van zwangerschap en bevalling.
arrow
Vermindert de kans op aangeboren afwijkingen bij een kind.
arrow
Versterkt de gezondheid van het kind in de eerste levensjaren.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten