Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Reiniging / Program 2 Colo-Vada Plus packet 3
Reiniging: Program 2 Colo-Vada Plus, packet 3 (Coral Club)

Program 2 Colo-Vada Plus packet 3

Deze kit is ontworpen om het reinigingsproces te optimaliseren en de vitamine-mineraalbalans te behouden. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Program 2 Colo-Vada Plus packet 3" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
In het proces van uitgebreide maatregelen om het lichaam te reinigen (dieet, vasten, en ga zo maar door. D.) U kunt de "Program 2 Colo-Vada Plus" gebruiken, die leiding geeft aan de volgorde en de regels voor de toelating van bepaalde soorten producten, ontworpen om de reiniging en het behoud van de vitaminen en mineralen te optimaliseren balans.

Het programma is bedoeld voor 14 dagen en bestaat uit 3 fasen die de effectiviteit van detoxificatie maximaliseert, verbeteren maag-darmkanaal, om darmflora te behouden, te normaliseren vitamines en mineralen evenwicht in de voeding, het lichaam met nuttige stoffen, en ongemak te minimaliseren.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten