Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Programma voor het centrale zenuwstelsel

Programma voor het centrale zenuwstelsel

Startpagina / Programma's / Centraal zenuwstelsel
Het centrale zenuwstelsel (CZS) is het systeem dat de vitale functies van alle organen controleert. Ons lichaam bevat triljoenen levende zenuwcellen die op zichzelf bestaan. Zenuwcellen vermenigvuldigen zich niet en regenereren daarom ook niet.

Het menselijk lichaam is zo ontworpen dat oude cellen afsterven, nieuwe worden geboren om ze te vervangen, en het lichaam kan wel 100 jaar leven. Geen zenuwcellen kunnen dat niet.

Het menselijk brein heeft gemiddeld ongeveer 65 miljard neuronen. Om te begrijpen wat het neuron mist, is het nodig om het leven van cellen te bestuderen. Om cellen te laten leven, hebben ze elke dag nodig: 28 aminozuren, 12 vitamines, 15 mineralen, enzymen, vetzuren, zuiver water en zuurstof.

Wij, als Coral Club-experts, raden aan om voor de preventie en versterking van het centrale zenuwstelsel natuurlijke ingrediënten te gebruiken die geen bijwerkingen veroorzaken.

CZS-PROGRAMMA

Dit programma is essentieel voor het versterken en onderhouden van het centrale zenuwstelsel. De actieve componenten in deze samenstelling verbeteren de bloedcirculatie in de bloedvaten van de hersenen, normaliseren de bloeddruk, verhogen het hemoglobinegehalte in het bloed en verbeteren de overdracht van zenuwimpulsen. De componenten waaruit et programma bestaat, versterken het effect van elkaar.
Producten voor het versterken van het centrale zenuwstelsel:
arrow
MindSet - beschermt het zenuwstelsel, verhoogt de efficiëntie, verbetert het geheugen, normaliseert de werking van het centrale zenuwstelsel, herstelt de bloedcirculatie, voorkomt de ontwikkeling van atherosclerose, verlaagt het cholesterolgehalte. Normaliseert de cyclus van slaap-waakzaamheid, verhoogt de efficiëntie van de hersenen. Dankzij Gotu Kola Extract en Ginkgo Biloba verbetert het de capillaire doorbloeding.
arrow
AquaOx is een krachtige natuurlijke antioxidant. De voedingsstoffen in de samenstelling verhogen de efficiëntie, behouden de gezondheid van het cardiovasculaire systeem en het zenuwstelsel, verbeteren de hersenfunctie en voorkomen de ontwikkeling van atherosclerose. Herstelt de schildklier, hormonen, verbetert de bloedcirculatie in de bloedvaten van de hersenen.
arrow
BP Phyto Control - normaliseert de bloeddruk bij mensen die lijden aan hoge bloeddruk, verbetert de toestand van het zenuwstelsel, regelt het cardiovasculaire systeem, versterkt de wanden van bloedvaten, verhoogt de elasticiteit en kracht.
arrow
Chlorella Tablets is een bron van waardevolle plantaardige eiwitten, vitamine B, D, beta-caroteen en mineralen (waaronder jodium, kalium, mangaan), is noodzakelijk voor de goede ontwikkeling van de foetus en het kind, draagt bij aan de bloedverzadiging met zuurstof en hemoglobine. Verwijdert zware metalen en gifstoffen uit het lichaam. Stimuleert de activiteit van het maagdarmkanaal, versterkt de hartspier, heeft een antitumoreffect, versterkt de tanden en het tandvlees.
arrow
H-500 is een krachtige natuurlijke antioxidant. Het creëert een alkalische omgeving, heeft een antivirale, antibacteriële werking, herstelt de nierfunctie, heeft een licht diuretisch effect, vermindert het risico op beschadiging van celmembranen, verdunt het bloed, normaliseert de stofwisseling, ondersteunt het immuunsysteem en herstelt de werking van beschadigde cellen van het ademhalingssysteem.
arrow
Coral-Mine is een minerale samenstelling die in staat is om de fysische en chemische eigenschappen van water, de zuur-base balans (pH) in de richting van alkalisatie te veranderen. De geïoniseerde vorm van Coral-Mine-mineralen maakt water heilzaam en biologisch beschikbaar voor het lichaam.
MindSet
AquaOx
BP Phyto Control
Chlorella Tablets
H-500
Coral-Mine

PREVENTIE VAN ZIEKTEN

Veel menselijke functies zijn afhankelijk van de toestand van het centrale zenuwstelsel (CZS). Ziekten van het systeem kunnen ernstige gevolgen hebben - volledige verlamming, gebrek aan controle over het eigen lichaam, spraakstoornissen of zelfs de dood.
Met behulp van het bovenstaande programma kunt u het werk van het centrale zenuwstelsel ondersteunen en de ontwikkeling van de volgende ziekten voorkomen:
arrow
Hersenvliesontsteking is een ontsteking van de hersenvliezen. De veroorzakers zijn virussen, bacteriën, schimmelinfecties en protozoa (toxoplasma, amoebe, enz.). Er is ook een niet-infectieuze vorm, waarbij ontstekingsprocessen in het hersenweefsel beginnen als gevolg van verwondingen, medicijnen of andere ziekten.
arrow
Hersenontsteking wordt veroorzaakt door een virale infectie of auto-immuunziekte. De ziekte vordert snel en vereist dringende medische hulp.
arrow
Hersenabces wordt veroorzaakt door stafylokokken, streptokokken, schimmels, E.coli, anaërobe bacteriën.
arrow
Poliomyelitis is een acute virale ziekte. Het beïnvloedt het centrale zenuwstelsel, voornamelijk het ruggenmerg, en veroorzaakt soms verlamming.
arrow
Dyscirculatoire Encefalopathie is een aantasting van de cognitieve functies van geheugen, concentratie en denkvermogen.
arrow
Multiple sclerose is een ziekte van het centrale zenuwstelsel die het vermogen van de hersenen om verschillende signalen te verzenden en te ontvangen, aantast.
arrow
Epilepsie is een chronische ziekte van de hersenen. Het manifesteert zich in de vorm van herhaalde aanvallen met een gelijktijdige verstoring van motorische, sensorische en mentale functies. Epilepsie wordt veroorzaakt door tumoren in de hersenen, adhesieve en cicatriciale formaties die zenuwuiteinden irriteren.
arrow
Ziekte van Parkinson is een zich langzaam ontwikkelende pathologie van het centrale zenuwstelsel. De belangrijkste symptomen van de ziekte zijn bewegingsstoornissen, spierstijfheid (verhoogde tonus) en tremoren in rust.
arrow
Ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie waarbij de hersenen niet meer goed functioneren. De ziekte van Alzheimer veroorzaakt problemen met geheugen, denken en gedrag.
arrow
Cerebrovasculair accident (Een beroerte) is een verstoring van de bloedcirculatie in de hersenen als gevolg van een verstopping of scheuring van bloedvaten.

Aanbevelingen

Als u nog nooit bent gereinigd van gifstoffen, gifstoffen en parasieten, zal elk programma dat u kiest of een enkel product niet effectief zijn. Bovendien kunt u in plaats van een gezondheidsresultaat te krijgen, alleen een verergering van uw ziekte veroorzaken.

Daarom raden we aan om, voordat u aan het herstel begint, te beginnen met een stapsgewijs Gezondheidsconcept. Door een doordachte combinatie van actieve componenten van het concept boekt u snel gezondheidsbevorderende resultaten.

Voor meer informatie, rekening houdend met alle kenmerken van uw lichaam, kunt u contact opnemen met een consulent.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook