Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Programma voor mannen

Programma voor mannen

Startpagina / Programma's / Voor mannen
De functie van het Mannelijke voortplantingssysteem wordt verminderd door schimmels, bacteriën, maar ook door stress, problemen en depressie. De gevolgen zijn niet prettig, het ontstekingsproces kan leiden tot verklevingen, littekens en verstoring van de prostaatklier.

Elke man wil de actieve seksuele levensduur verlengen. Door het ontbreken van een aantal mineralen en vitamines worden de hormonale niveaus verstoord, de immuniteit verminderd. Velen drinken niet genoeg water en dit leidt tot het voortijdig uitvallen van mannelijke functies.

Het mannelijke reproductieve systeem is gevoeliger voor de werking van schadelijke omgevingsfactoren dan het vrouwelijke systeem, daarom moet er veel aandacht worden besteed aan de gezondheid van de jongen, de adolescent en de volwassen man.

PROGRAMMA VOOR HET REPRODUCTIEVE SYSTEEM VAN HEREN

De Health Academy van het bedrijf Coral Club, die opereert op basis van de afdeling Preventieve en Restorative Medicine, heeft programma's ontwikkeld die de vermindering van ontstekingsprocessen en het herstel van cellen van het mannelijke voortplantingssysteem mogelijk maken.
Samenstelling van de producten:
arrow
Libidextra Men - helpt mannen hun seksuele activiteit en tevredenheid met seksuele relaties te vergroten. Voorkomt ziekten van de prostaatklier, reguleert de werking van het hart en de bloedsomloop, evenals de stofwisseling. Verzadigt het lichaam met mineralen, reguleert de processen in de blaas, verlicht zwelling in de prostaatklier.
arrow
PentoKan is een bron van kalium, ribose en vitamine C. De componenten helpen het werk van het hart, normaliseren de water-zoutbalans en stabiliseren het hartritme. Dankzij dit product hoopt natrium zich niet op in de vaten, wat de ontwikkeling van atherosclerose elimineert. Nuttig in tijden van stress en vermoeidheid, voorziet weefsels van zuurstof, verbetert de beenmergfunctie en -prestaties.
arrow
Coral Zinc 15 is een actief mineraal voor het op peil houden van testosteron. Verbetert het geheugen, herstelt smaak en geur, verhoogt de mentale ontwikkeling bij kinderen. Effectief voor bloedarmoede, zweren, erosie stomatitis, dermatitis, furunculosis, acne. Het is ontstekingsremmend, wondgenezing. Stimuleert de puberteit, maakt deel uit van testosteron. Verhoogt de immuniteit. Verbetert het geheugen, herstelt smaak en geur. Nuttig voor apathie en depressie.
arrow
H-500 is een krachtige natuurlijke antioxidant. Het creëert een alkalische omgeving, heeft een antivirale, antibacteriële werking, herstelt de nierfunctie, heeft een licht diuretisch effect, vermindert het risico op beschadiging van celmembranen, verdunt het bloed, normaliseert de stofwisseling, ondersteunt het immuunsysteem en herstelt de werking van beschadigde cellen van het ademhalingssysteem.
arrow
Pau D'Arco Bark of Pau D`Arco with Selenium of Pau D'Arco met Mate is een kruiden-antibioticum met antibacteriële, antivirale, schimmelwerende en antiparasitaire effecten. Het heeft een ontstekingsremmend effect bij gastritis en maagzweren, cholecystitis, dysenterie, vitiligo, pancreatitis, cystitis, prostatitis, eczeem, psoriasis, baarmoederhalsaandoeningen, seksueel overdraagbare aandoeningen. Verlicht gewrichtspijn bij reuma. Bovendien vermindert het de druk.
arrow
Coral-Mine is een minerale samenstelling die in staat is om de fysische en chemische eigenschappen van water, de zuur-base balans (pH) in de richting van alkalisatie te veranderen. De geïoniseerde vorm van Coral-Mine-mineralen maakt water heilzaam en biologisch beschikbaar voor het lichaam.
Libidextra Men
PentoKan
Coral Zinc 15
H-500
Pau D'Arco Bark
Coral-Mine

ZIEKTEPREVENTIE

Over de hele wereld besteden mannen evenveel aandacht aan hun gezondheid als vrouwen. Elke zichzelf respecterende man moet na 25 jaar, eenmaal per jaar, preventief het nodige onderzoek ondergaan. Elke ziekte kan met succes worden behandeld als deze tijdig wordt gestart.
Met behulp van het bovenstaande programma kunt u de ontwikkeling van de volgende ziekten voorkomen:
arrow
Prostatitis - een ontsteking van de prostaatklier. Het wordt in de regel gekenmerkt door pijn, dysurie, seksuele disfunctie.
arrow
Balanitis - een ontsteking van de eikel. Dit is de meest voorkomende ontstekingsziekte van het mannelijke voortplantingssysteem, die op elke leeftijd voorkomt.
arrow
Urethritis - ontsteking van de urinebuis (urethra) veroorzaakt door schade aan de kanaalwand door verschillende bacteriën en virussen.
arrow
Orchitis - een ontstekingsziekte van de zaadbal die meestal optreedt als complicatie van een infectieziekte, zoals griep, bof of gonorroe.
arrow
Epididymo-orchitis - een ontsteking van de bijbal.

Aanbevelingen

Als u nog nooit bent gereinigd van gifstoffen, gifstoffen en parasieten, zal elk programma dat u kiest of een enkel product niet effectief zijn. Bovendien kunt u in plaats van een gezondheidsresultaat te krijgen, alleen een verergering van uw ziekte veroorzaken.

Daarom raden we aan om, voordat u aan het herstel begint, te beginnen met een stapsgewijs Gezondheidsconcept. Door een doordachte combinatie van actieve componenten van het concept boekt u snel gezondheidsbevorderende resultaten.

Voor meer informatie, rekening houdend met alle kenmerken van uw lichaam, kunt u contact opnemen met een consulent.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook