Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Programma voor het perifere zenuwstelsel

Programma voor het perifere zenuwstelsel

Startpagina / Programma's / Perifere zenuwstelsel
De gezondheidsstatus van twee systemen: het bewegingsapparaat en endocrien beïnvloeden het herstel van het Perifere zenuwstelsel. Dit is verantwoordelijk voor de processen van remming en excitatie, geleiding van de impuls naar de werkende organen en reguleert het bioritme.

De verplaatsing van de wervels veroorzaakt een mechanische verstoring van de geleiding van de zenuwimpuls. Hormonale onbalans verstoort het Autonome zenuwstelsel.

De volgende factoren zijn van invloed op de ontwikkeling van ziekten: de manier van werken en rusten, de conditie van de wervelkolom, gebrek aan vitamines en mineralen en stress, beïnvloeden de ontwikkeling van deze ziekten.

PROGRAMMA VOOR HET PERIFERE ZENUWSTELSEL

Het perifere zenuwstelsel heeft praktisch niet zo'n bescherming als het centrale zenuwstelsel, dus het kan worden blootgesteld aan gifstoffen en ook mechanisch worden beschadigd. De actieve componenten in dit programma herstellen ontstekingsziekten van het perifere zenuwstelsel, verbeteren de activiteit van het centrale zenuwstelsel. De componenten waaruit de compositie bestaat, versterken het effect van elkaar.
Product componenten:
arrow
MSM (zwavel) is een complex op basis van biologisch beschikbare zwavel van organische oorsprong met de schoonheidsvitamine biotine en vitamine C. Het is noodzakelijk om de processen van koken, fermentatie in de buik, pijn die daarmee gepaard gaat, te elimineren. Verbetert de spijsvertering en de conditie van het maagdarmslijmvlies. Verbetert de conditie van huid, haar en nagels. Ondersteunt de gezondheid van gewrichten, ligamenten, kraakbeen. Nuttig voor cystitis, obstipatie, auto-immuunziekten, betrokken bij de productie van enzymsynthese. Versnelt de processen van weefselgenezing. Vermindert de behoefte aan insuline en verbetert de synthese ervan bij diabetes mellitus. Noodzakelijk voor de synthese van collageen, effectief in de oncologie van de borst, colon.
arrow
AquaOx is een krachtige natuurlijke antioxidant. De voedingsstoffen in de samenstelling verhogen de efficiëntie, behouden de gezondheid van het cardiovasculaire systeem en het zenuwstelsel, verbeteren de hersenfunctie en voorkomen de ontwikkeling van atherosclerose. Herstelt de schildklier, hormonen, verbetert de bloedcirculatie in de bloedvaten van de hersenen.
arrow
Ultimate Max - vitamine- en mineralencomplex. Verbetert de activiteit van het centrale zenuwstelsel en het bewegingsapparaat dankzij vitamine B. Ondersteunt de werking van het cardiovasculaire systeem dankzij selenium, magnesium, calcium, vitamine A, E, B. Ondersteunt het werk van het ademhalingssysteem dankzij selenium en zink. Verbetert de activiteit van de bloedsomloop door ijzer, selenium, vitamine A, E. Verbetert de activiteit van het spijsverteringsstelsel door kamille, rozenbottel, selenium, vitamine A, B, E. Ondersteunt het endocriene systeem door jodium, chroom, zink. Nier- en huidfunctie door zoethout en berendruifblad. Herstelt de immuniteit dankzij zink, selenium, jodium, vitamine C.
arrow
Coral Lecithin - noodzakelijk voor het structurele herstel van beschadigde cellen van de lever, hersenen, cardiovasculair systeem. Lecithine versnelt het structurele herstel van leverweefsels onder de toxische effecten van medicijnen, virussen, alcohol, nicotine. De extra introductie in het dieet voorkomt vermoeide ogen en verschillende visuele beperkingen, verbetert het geheugen, vermindert angst, depressie en vermindert slechte cholesterol. Zonder dit is het proces van het repareren van beschadigde cellen en de geboorte van nieuwe onmogelijk.
arrow
Pau D'Arco Bark of Pau D`Arco with Selenium of Pau D'Arco met Mate is een kruiden-antibioticum met antibacteriële, antivirale, schimmelwerende en antiparasitaire effecten. Het heeft een ontstekingsremmend effect bij gastritis en maagzweren, cholecystitis, dysenterie, vitiligo, pancreatitis, cystitis, prostatitis, eczeem, psoriasis, baarmoederhalsaandoeningen, seksueel overdraagbare aandoeningen. Verlicht gewrichtspijn bij reuma. Bovendien vermindert het de druk.
arrow
Coral-Mine is een minerale samenstelling die in staat is om de fysische en chemische eigenschappen van water, de zuur-base balans (pH) in de richting van alkalisatie te veranderen. De geïoniseerde vorm van Coral-Mine-mineralen maakt water heilzaam en biologisch beschikbaar voor het lichaam.
MSM
AquaOx
Ultimate Max
Coral Lecithin
Pau D'Arco Bark
Coral-Mine

PREVENTIE VAN ZIEKTEN

De belangrijkste tekenen en eerste symptomen van problemen van het perifere zenuwstelsel zijn pijn, gevoelloosheid, een opgeblazen gevoel, een toename of afname van de gevoeligheid van bepaalde zones, zwakte, verminderde motorische functie van de ledematen, de spieren van het gezicht en de ogen.
Met behulp van het bovenstaande programma kunt u de ontwikkeling van de volgende ziekten voorkomen:
arrow
Polyneuropathie is schade aan veel zenuwen. De belangrijkste oorzaken van polyneuritis zijn infecties, intoxicatie en niet goed werkend metabolisme.
arrow
Plexus-brachialisletsel en Lumbosacrale plexusneuropathie of plexopathie is een laesie van de zenuwplexus.
arrow
Ganglion spinale is een laesie van de tussenwervelknopen. De oorzaak van ganglionitis kan acute infecties, stofwisselingsstoornissen, intoxicatie of neoplasmata zijn.
arrow
Ischias (Radiculitis) is een laesie van de wortels van het ruggenmerg. De meest voorkomende oorzaak van ischias is osteochondrose van de wervelkolom, waarbij de tussenwervelschijven van kraakbeen hun elasticiteit verliezen en de afstand tussen de wervels hierdoor afneemt, wat kan leiden tot beknelling van de bundels zenuwvezels die zich vanaf het ruggenmerg uitstrekken.
arrow
Lumbosacraal radiculair syndroom is een laesie van de wortels van het ruggenmerg en zenuwstammen.
arrow
Trigeminusneuralgie is een ziekte van perifere zenuwen met een ernstig pijnsyndroom en een terugkerend beloop. De oorzaak kan zijn: infecties, intoxicatie, atherosclerose, onderkoeling, pathologische processen aan de basis van de schedel, in de neusbijholten, tanden, oogkassen, vernauwing van de botopeningen.

Aanbevelingen

Als u nog nooit bent gereinigd van gifstoffen, gifstoffen en parasieten, zal elk programma dat u kiest of een enkel product niet effectief zijn. Bovendien kunt u in plaats van een gezondheidsresultaat te krijgen, alleen een verergering van uw ziekte veroorzaken.

Daarom raden we aan om, voordat u aan het herstel begint, te beginnen met een stapsgewijs Gezondheidsconcept. Door een doordachte combinatie van actieve componenten van het concept boekt u snel gezondheidsbevorderende resultaten.

Voor meer informatie, rekening houdend met alle kenmerken van uw lichaam, kunt u contact opnemen met een consulent.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook