Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Ademhalingsprogramma

Ademhalingsprogramma

Startpagina / Programma's / Ademhalingssysteem
Het ademhalingssysteem staat voortdurend in contact met de omgeving. Dit maakt het kwetsbaar voor infectieziekten die met speeksel- of slijmdruppels door de lucht worden vervoerd.

Het pathogene effect van verschillende micro-organismen neemt toe met verminderde immuniteit, onderkoeling en overwerk.

De oorzaken van aandoeningen van het Ademhalingsstelsel zijn verschillende soorten virussen, ontstekingen en infecties. Ze veroorzaken ziekten zoals bronchitis, longontsteking, bronchiale astma, chronische obstructieve longziekte (COPD), luchtwegontsteking, kortademigheid, longembolie, interstitiële longziekte, pleuritis, pneumoconiose, laryngotracheïtis, allergische rhinitis, emfyseem, longkanker.

PROGRAMMA VOOR DE ADEMHALING

Chronische longziekten en allerlei soorten astma treffen wereldwijd 235 miljoen mensen. Er zijn WHO-programma's om de ziektelast, invaliditeit en vroegtijdige sterfte te verminderen.

Verstikking kan longoedeem veroorzaken. Een plotselinge aanval van verstikking is een symptoom van bronchiale astma. Bloedspuwing is een van de symptomen van longkanker, tuberculose, abces of hartaandoeningen. Bij tuberculose en ascariasis is het bloed scharlakenrood. Bij stadium II-pneumonie is het bloed meestal roestig.

Pijn op de borst en kortademigheid kunnen een van de tekenen zijn van een pneumothorax. Eerste hulp bij kortademigheid kan worden verleend door een grote hoeveelheid zuurstof aan te longen toe te dienen.
Inhoud producten:
arrow
H-500 is een krachtige natuurlijke antioxidant. Het creëert een alkalische omgeving, heeft een antivirale, antibacteriële werking, herstelt de nierfunctie, heeft een licht diuretisch effect, vermindert het risico op beschadiging van celmembranen, verdunt het bloed, normaliseert de stofwisseling, ondersteunt het immuunsysteem en herstelt de werking van beschadigde cellen van het ademhalingssysteem.
arrow
Coral Licorice Root - heeft een slijmoplossend, choleretisch, immunostimulerend, ontstekingsremmend effect. Het herstelt het bronchopulmonale systeem, verbetert de immuniteit, verbetert de circulatie van intra-articulaire vloeistof, bloed en lymfe, geneest zweren in het maagdarmkanaal, verdunt sputum en vergemakkelijkt slijm. Effectief voor laryngitis, bronchitis, trocheitis, aambeien. Herstelt de alvleesklier, reguleert het water-zoutmetabolisme, is effectief bij acute en chronische pyelonefritis, eczeem, psoriasis, allergische dermatitis, versterkt het endocriene systeem. Nuttig voor diabetes en obesitas bij kinderen.
arrow
Pau D`Arco with Selenium is een antischimmel- en antiviraal middel. Het wordt gebruikt voor acute luchtweginfecties, acute respiratoire virale infecties, herpes en infectieziekten van het urogenitale systeem. Versterkt en onderhoudt de immuniteit.
arrow
Papaya - een plantaardig enzym vergemakkelijkt de vertering en opname van voedsel, elimineert een zwaar gevoel in de maag bij te veel eten. Geneest effectief het maagdarmslijmvlies, heeft ontstekingsremmende en pijnstillende effecten, verlicht ontstekingen en zwelling van de keel en verlaagt de temperatuur. Bevordert de liquefactie en uitscheiding van sputum, versterkt het immuunsysteem en heeft ook een licht antiparasitair effect. Het wordt gebruikt in verschillende programma's voor zowel kinderen als volwassenen.
arrow
Coral Lecithin - noodzakelijk voor het structurele herstel van beschadigde cellen van de lever, hersenen, cardiovasculair systeem. Lecithine versnelt het structurele herstel van leverweefsels onder de toxische effecten van medicijnen, virussen, alcohol, nicotine. De extra introductie in het dieet voorkomt vermoeide ogen en verschillende visuele beperkingen, verbetert het geheugen, vermindert angst, depressie en vermindert slechte cholesterol. Zonder dit is het proces van het repareren van beschadigde cellen en de geboorte van nieuwe onmogelijk.
arrow
Coral Burdock Root - bevat gekneusde wortel en klisextract. Het reinigt het lichaam, wordt gebruikt voor bronchopulmonale aandoeningen, heeft een slijmoplossend en ontstekingsremmend effect, verwijdert gifstoffen, reinigt het bloed. Reguleert de stofwisseling, normaliseert het cholesterolgehalte in het bloed, reinigt de lymfe en vergemakkelijkt het werk van de lever. Het wordt gebruikt voor diabetes, jicht, reuma, gastritis, zweren, urolithiasis. Stimuleert de reinigingssystemen van het lichaam: vochtafdrijvend, bloedzuiverend en ontgiftend. Helpt bij het verwijderen van ammoniak, gifstoffen, urinezuur uit het lichaam.
arrow
Silver-Max Care (Colloïdaal Zilver) is een universeel natuurlijk antibioticum, antibacterieel, antiviraal, schimmelwerend en antiparasitair. Een chic antisepticum voor alle darmaandoeningen en infecties, problemen met de nieren en de blaas. Effectief voor dermatitis, eczeem, brandwonden, steenpuisten. Gebruikt voor ziekten van de aanhangsels, bacteriële vaginitis. Het wordt gebruikt in antivirale, antischimmelprogramma's, evenals bij acute respiratoire virale infecties, griep en tonsillitis.
arrow
Coral-Mine is een minerale samenstelling die in staat is om de fysische en chemische eigenschappen van water, de zuur-base balans (pH) in de richting van alkalisatie te veranderen. De geïoniseerde vorm van Coral-Mine-mineralen maakt water heilzaam en biologisch beschikbaar voor het lichaam.
H-500
Coral Licorice Root
Pau D`Arco with Selenium
Papaya
Coral Lecithin
Coral Burdock Root
Silver-Max Care
Coral-Mine

ZIEKTEPREVENTIE

De producten waaruit het programma bestaat, hebben een helende werking, werken als een preventiemiddel voor de luchtwegen en zijn ook bronnen van aanvullende cellulaire voeding en energie. Bovendien voorkomen ze de ontwikkeling van Longontsteking, Virusziekten van de bovenste en onderste luchtwegen en nog veel meer.

De belangrijkste veroorzakers van ziekten van het ademhalingssysteem zijn Adenovirussen, Coronaviridae, Respiratoir syncytieel virus, Griep, Enterovirussen, Tuberculose, Haemophilus influenzae, Meningokok, Legionella, Mycoplasma, Pneumokokken, Pseudomonas aeruginosa, Stafylokokken, Streptokokken, Chlamydia, en ook parasieten, in het bijzonder rondwormen Ascarididae.

Met behulp van het hierboven voorgestelde programma kunt u de ontwikkeling van Astma, Laryngitis, Pleuritis, Longontsteking en nog veel meer voorkomen.

Aanbevelingen

Als u nog nooit bent gereinigd van gifstoffen, gifstoffen en parasieten, zal elk programma dat u kiest of een enkel product niet effectief zijn. Bovendien kunt u in plaats van een gezondheidsresultaat te krijgen, alleen een verergering van uw ziekte veroorzaken.

Daarom raden we aan om, voordat u aan het herstel begint, te beginnen met een stapsgewijs Gezondheidsconcept. Door een doordachte combinatie van actieve componenten van het concept boekt u snel gezondheidsbevorderende resultaten.

Voor meer informatie, rekening houdend met alle kenmerken van uw lichaam, kunt u contact opnemen met een consulent.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook