Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Programma om af te vallen

Programma om af te vallen

Startpagina / Programma's / Gewichtsverlies
Heb je veel manieren geprobeerd om af te vallen, maar heb je het resultaat niet gekregen? Coral Club heeft producten gemaakt die niet alleen helpen om kracht, energie en een gevoel van lichtheid te herstellen, maar ook om het figuur te corrigeren.

Gewichtsverlies hangt nauw samen met metabolisme. Het grootste probleem houdt verband met een sedentaire levensstijl, een overtreding van het dieet en een gebrek aan water in het lichaam. Slechte darmfunctie, constipatie, onregelmatige ontlasting leiden tot stagnatie van stoffen in het lichaam en dragen zo bij aan obesitas. Schadelijke bacteriën, gifstoffen die het menselijk lichaam binnendringen, verstoren de normale werking van het maagdarmkanaal, wat leidt tot gewichtstoename. Het zal niet mogelijk zijn om effectief af te vallen met een "vervuild" lichaam: hoe meer gifstoffen, hoe trager de stofwisseling. Daarom is het tijdens het afvallen noodzakelijk om een goede darmreiniging uit te voeren.

Om de stofwisseling op gang te brengen en het lichaam te helpen zichzelf te reinigen, raden voedingsdeskundigen van Coral Club aan om te beginnen met een stapsgewijs Gezondheidsconcept. Het bevat verschillende factoren: om de water-zoutbalans in evenwicht te brengen, gifstoffen en parasieten te verwijderen en ook de werking van het maagdarmkanaal te normaliseren.

Vanaf de eerste reinigingsstappen zullen de stofwisselingsprocessen in het lichaam beginnen te verbeteren, het metabolisme zal worden hersteld, de extra 3-8 kilogram zal verdwijnen en de huid zal strakker worden. Dit alles gebeurt dankzij enzymen, antioxidanten, alkalisch water en macro-micro-elementen die in de programma's zijn opgenomen.

Om het metabolisme te versnellen, volgt u het juiste dieet en slaapt u, neemt u deel aan lichamelijke activiteit.

Wil je persoonlijk advies krijgen en met hulp van een expert inzicht krijgen in de oorzaken van overgewicht? Vul het formulier in en een adviseur neemt contact met je op.

AANVRAAGFORMULIER

Voor- en achternaam


Woonplaats


Leeftijd


Uw gewicht


Gewenste gewicht


E-mail


TelefoonnummerPRODUCTEN om u te helpen gewicht te verliezen

arrow
FanDetox - verlaagt het cholesterolgehalte in het bloed, bevordert de eliminatie van gifstoffen, beschermt de lever, versterkt de bloedvaten, verlaagt het cholesterolgehalte, normaliseert de vetstofwisseling en beschermt de lever tegen alcohol en andere giftige stoffen, heeft ook een positief effect op de koolhydraat- en vetstofwisseling.
arrow
O!Mega-3 TG - verhoogt de weerstand van het lichaam tegen verschillende ziekten, versterkt het immuunsysteem. Voorkomt de ontwikkeling van atherosclerose, diabetes en ziekten van het cardiovasculaire systeem. Activeert de bloedtoevoer naar de hersenen, reguleert het cellulaire metabolisme.
arrow
D-spray 2000 - verbetert de immuniteit en voorkomt het optreden van vele ziekten. Beschermt tegen virale en infectieziekten, vermindert het risico op fracturen, bevordert gewichtsverlies. Helpt bij de opname van calcium, magnesium en fosfor. Verbetert gehoor, geheugen, gezichtsvermogen. Bevordert een gezonde werking van het voortplantingssysteem bij zowel mannen als vrouwen. Voorkomt de ontwikkeling van diabetes en obesitas.
arrow
Lipostick Fit - vermindert veilig het gewicht, normaliseert de stofwisseling, verbetert de slaap. Helpt de toevoer van essentiële sporenelementen aan te vullen, vermindert ontstekingen in het lichaam. Ondersteunt het werk van het hart en de bloedvaten. Verhoogt de prestaties.
arrow
Slim by Slim - dankzij een speciale samenstelling vermindert de eetlust, voorkomt het proces van het omzetten van suiker in vet. Dit product gaat goed om met het elimineren van extra kilo's, evenals cellulitis. Herstelt de darmflora, verwijdert overtollig cholesterol, versterkt de bloedvaten. De drank is onmisbaar bij het sporten.
arrow
Coral-Mine is een minerale samenstelling die in staat is om de fysische en chemische eigenschappen van water, de zuur-base balans (pH) in de richting van alkalisatie te veranderen. De geïoniseerde vorm van Coral-Mine-mineralen maakt water heilzaam en biologisch beschikbaar voor het lichaam.
FanDetox
O!Mega-3 TG
D-spray 2000
Lipostick Fit
Slim by Slim
Coral-Mine

Preventie

Het probleem van overgewicht heeft verschillende oorzaken - erfelijke aanleg, te veel eten, onevenwichtige voeding, sedentaire levensstijl, ziekten van het zenuwstelsel, ziekten van het endocriene systeem - hypothyreoïdie, pancreaskanker, hypercortisolismesyndroom, sommige fysiologische aandoeningen (borstvoedingsperiode, menopauze, zwangerschap), langdurig gebruik van antipsychotica, corticosteroïde hormonen, antidepressiva, evenals chronische stress en slaapgebrek.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook