Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Actieve ingrediënten / Aminozuren / Protivity Ultra
Aminozuren: Protivity Ultra / Amino Complex Max (Coral Club)

Protivity Ultra (150 tabletten)

Een complex van 11 essentiële en essentiële aminozuren om uw dagelijkse voeding aan te vullen en te verrijken. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Protivity Ultra" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Protivity Ultra (150 tabletten)
Vult eiwittekorten in de voeding aan, optimaliseert de stofwisseling, helpt spieren, gewrichten en gewrichtsbanden te herstellen, spiermassa op te bouwen, immuniteit te versterken en het uithoudingsvermogen van het lichaam te vergroten. Bevat geen GGO's, soja, gluten.

PROTIVITY PROTIVITY ULTRA:


arrow
evenwichtige samenstelling van essentiële (valine, leucine, isoleucine, lysine, threonine, fenylalanine), niet-essentiële (arginine, histidine, glutamine, citrulline) en voorwaardelijk essentiële (cysteïne) aminozuren;
arrow
minimale calorieën - slechts 7 kcal, 0,02 g koolhydraten en 5,6 g eiwit in elke tablet;
arrow
licht verteerbare aminozuren met een hoge mate van efficiëntie, verkregen door moderne biotechnologische methoden (fermentatie, hydrolyse).

Eiwit is de belangrijkste bouwstof van het lichaam; alle weefsels en organen zijn daaruit opgebouwd. Voor assimilatie moet eiwit uit voedsel een lange weg gaan en tijdens het verteringsproces worden omgezet in individuele aminozuren. Het kost tijd en energie. Het gebruik van aminozuren versnelt de assimilatie aanzienlijk en vereist geen hoog energieverbruik.

BIEDT HET LICHAAM SNEL EIWITTEN DIE U NODIG HEBT:


arrow
bij een onevenwichtige voeding;
arrow
tijdens verschillende diëten;
arrow
bij intolerantie voor melkeiwit;
arrow
bij spijsverteringsstoornissen;
arrow
verhoogde fysieke en intellectuele stress;
arrow
om regeneratie te versnellen na blessures, operaties;
arrow
met verzwakte immuniteit en krachtverlies.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Aanbevolen producten