Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Actieve ingrediënten / Vitaminen en mineralen / Pure-C 500 mg
NEW
Vitaminen: Pure-C 500 mg (Coral Club)

Pure-C 500 mg (60 capsules)

Alle waardevolle eigenschappen van vitamine C (500 mg) in een goed opneembare en veilige vorm PUREWAY-C™. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Pure-C 500 mg" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
PUREWAY-C™ is een geavanceerde, gepatenteerde vorm van vitamine C met verbeterde opname. Bevat vitamine C in de vorm van L-ascorbinezuur in combinatie met een mengsel van plantaardige vetzuren, die de afgifte van vitamine C aan de cellen vergemakkelijken, en citrusbioflavonoïden, die het beschermen tegen vroegtijdige oxidatie. Het is wetenschappelijk bewezen dat PUREWAY-C™ 233% langer in het lichaam blijft dan gewoon ascorbinezuur en de maag niet irriteert of andere bijwerkingen veroorzaakt die verband houden met hoge doses vitamine C.

Vitamine C wordt niet gesynthetiseerd in het menselijk lichaam en kan alleen worden verkregen uit voedsel en voedingssupplementen. Tegelijkertijd is vitamine C een in water oplosbare vitamine en kan het menselijk lichaam het niet opslaan voor toekomstig gebruik, dus een regelmatige aanvoer van deze essentiële stof is noodzakelijk. Vitamine C is een krachtige antioxidant en beschermt cellen tegen vroegtijdige veroudering veroorzaakt door oxidatieve stress. Vitamine C is betrokken bij de synthese van collageen, wat nodig is voor de normale toestand van bloedvaten, botten en tanden, kraakbeen, tandvlees en huid. Het ondersteunt de werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel, is betrokken bij de productie van energie door cellen en helpt vermoeidheid en vermoeidheid te verminderen.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Aanbevolen producten