Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Protective minerals
Uitgebreide ziekte preventie: Protective minerals (Coral Club)

Protective minerals

Product stopgezet
Om het werk van immuniteit tegen virussen te versterken, is het noodzakelijk om plantaardig voedsel aan het dieet toe te voegen. Coral-Club biedt een set van drie mineralen om het lichaam te beschermen. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Protective minerals" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Mineralen spelen een grote rol in het menselijk lichaam. Coral-Club biedt drie essentiële componenten voor het herstel van het lichaam:

Coral Zinc is samengesteld uit zinkgluconaat. Het wordt gemakkelijk door het lichaam opgenomen en verkort de duur van verkoudheid. Zink is een antioxidant die de cellen van de luchtwegen beschermt. Bij een zinktekort verzwakt de immuniteit, verslechtert de conditie van de huid, haar en nagels.

Selenium is betrokken bij de vorming van immuniteit en helpt de symptomen te verlichten en het risico op complicaties te verminderen.

Pentokan, dat kalium, ribose en vitamine C bevat. Bij een tekort aan kalium ontstaan ​​overmatig zweten en problemen met het cardiovasculaire systeem. De Pentokan-formule verhoogt de biologische beschikbaarheid en bevordert de celvernieuwing van het cardiovasculaire systeem.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten