Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Antistress en slapen / Stay Calm Pack
Antistress en slapen: Stay Calm Pack (Coral Club)

Stay Calm Pack

Product stopgezet
Een set om de effecten van stress te verminderen, als een van de factoren die de immuunkrachten van het lichaam verzwakken. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Stay Calm Pack" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Emotionele stress en slaapstoornissen hebben een negatieve invloed op de algemene gezondheidstoestand en verzwakken de afweer van het lichaam, waardoor het een gemakkelijke prooi is voor bacteriën en virussen.

KIT-PRODUCTEN HELPEN


arrow
het gevoel van angst en prikkelbaarheid verminderen;
arrow
het slaapproces vergemakkelijken en de slaapfasen normaliseren;
arrow
concentratie verbeteren;
arrow
stressbestendigheid verhogen.

GRIFFONIA


Het product bevat griffonia-zaadextract, vitamine B6 en B12. Ze werken synergetisch en helpen de emotionele achtergrond en slaap-waakcycli te normaliseren. De zaden van een exotische Griffonia-plant bevatten de natuurlijke stof 5-hydroxytryptofaan (5-HTP), die in hersencellen wordt omgezet in serotonine. Serotonine verhoogt de synthese van endorfines, die verantwoordelijk zijn voor positieve emoties en helpen om te gaan met gevoelens van angst en depressie. Vitaminen van groep B zijn betrokken bij de regulering van waakzaamheidscycli, de cognitieve vaardigheden van een persoon zijn ervan afhankelijk.

EVENING FORMULA


Een uitgebalanceerde samenstelling van plantenextracten met een licht kalmerend effect (citroenmelisse, hop, sint-janskruid, Scutellaria baicalensis), magnesiumglycinaat en theanine-aminozuren. Het helpt psycho-emotionele stress te verminderen, helpt om te gaan met impulsiviteit en nervositeit, en normaliseert het in slaap vallen.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten