Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Actieve ingrediënten / MOV en fosfolipiden / Haaienlevervet
Haaienlevervet / Shark Liver Oil (Coral Club)

Haaienlevervet (60 capsules)

Haaienleverolie is een product om het immuunsysteem te versterken, het herstel van ziekte en stress te versnellen en het niveau van “slecht” cholesterol te verlagen. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Haaienlevervet" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
De lever van diepzeehaaien is een waardevol voedingsmiddelproduct dat omdat de inhoud vaak ‘grijs goud’ wordt genoemd van uniek. Sinds de oudheid hebben vissers haaienolie gebruikt om wonden te genezen, de gezichtsscherpte te verbeteren en voor ziekten van de luchtwegen en het maag-darmkanaal. Herstellende mensen kregen haaienleverolie zodat ze sneller konden genezen en weer op krachten konden komen. Het laatste onderzoek heeft de buitengewone eigenschappen van dit product bevestigd. Het wordt gebruikt om het immuunsysteem te versterken, het herstel van ziekten en stress te versnellen en het niveau van ‘slecht’ cholesterol te verlagen.

Haaienleverolie bevat belangrijke componenten zoals ‘zuurstofvitamine’ squaleen, squalamine, alkylglycerolen, omega-3 PUFA’s, vitamine A, E en D.

ALKYLGLYCEROLEN


Alleen antioxidanten dringen de cellen binnen. Ze hebben het buitengewone vermogen om vrije radicalen die de celmembranen al zijn binnengedrongen en schade op cellulair niveau kunnen veroorzaken, op te vangen en uit het organisme te verwijderen. Als ze bijvoorbeeld intracellulair DNA beschadigen, kunnen ernstige ziekten ontstaan. Alkylglycerol heeft een direct effect op macrofagen (fagocyten), het verhoogt de secretie van meer dan 50 factoren van het immuunsysteem, waaronder interleukines een belangrijke plaats innemen. Ze zijn ook in staat T-helpercellen (cytokinen) te stimuleren die de virussen vernietigen.

SQUALEEN


Verlaagt het totale cholesterol en lipoproteïne-cholesterol met lagere dichtheid in het bloed en voorkomt de vorming van vetplaques en trombose. Het heeft een uitgesproken ontstekingsremmende en antioxiderende werking, draagt ​​bij aan de opname van zuurstof, vult het weefsel en remt zo de destructieve effecten van vrije radicalen op de cellen.

OMEGA-3 VETZUREN


Beïnvloeden positief de samenstelling van bloedlipiden, de synthese van eicosanoïden (prostaglandinen, tromboxanen, leukotriënen), reguleren de immuunstatus in het organisme en het stollingsproces, verbeteren de microcirculatie en reguleren de vasculaire tonus, voorkomen hartritmestoornissen en de ontwikkeling van hypertensie.

VITAMINEN


Vitamine A, E en D zijn noodzakelijk om de weerstand tegen infecties te vergroten en een gezonde huid, slijmvliezen en botsysteem te behouden, om het gezichtsvermogen te verbeteren.

«Haaienleverolie» helpt:
arrow
versterking van het immuunsysteem;
arrow
herstel na ziekten en stress;
arrow
het niveau van slecht cholesterol verlagen.

Ingrediënten:
arrow
Haaienleverolie - 300 mg
arrow
Squaleen (uit haaienlever) - 275 mg

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten