Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Schoonheid / Lichaamsverzorging / Silver Gel
Speciale zorg: Antiseptisch middel Silver Gel (Coral Club)

Silver Gel (44 ml)

Antiseptisch, antimicrobieel, ontstekingsremmend middel. De gelbasis zorgt ervoor dat zilver snel in de diepe huidlagen doordringt en zorgt voor de doeltreffendheid ervan. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Silver Gel" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.

SAMENSTELLING


Zilver 24 ppm, water, carbopol, triethanolamine.

"Silver Gel" op basis van colloïdaal zilver is een antiseptisch, antimicrobieel, ontstekingsremmend middel. De heliumbasis zorgt voor een hoge biologische beschikbaarheid van zilver voor de aangetaste weefsels en de effectiviteit van zijn werking.

Zilver, dat de geïnfecteerde cel binnendringt, blokkeert de ademhalingsfunctie van de cel en sluit de toevoer van voedingsstoffen af. Dit leidt tot de dood van zieke cellen, maar is niet schadelijk voor gezonde cellen.

De ontstekingsremmende eigenschappen van zilver komen tot uiting wanneer het in contact komt met de aangetaste weefsels. Eenmaal in de wond bindt zilver zich aan weefseleiwitten en vormt het een beschermende laag, omhult zenuwuiteinden en voorkomt het irritatie. Onder invloed van zilver wordt de wond snel ontdaan van necrotische massa's, stopt het de ontwikkeling van het pathologische proces en wordt het genezingsproces versneld.

TOEPASSING


Zilvergel helpt bij:
arrow
Brandwonden, wonden, trofische ulcera, aambeien.
arrow
Huidziekten (psoriasis, allergische dermatitis, eczeem).

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten