Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Schoonheid / Speciale zorg / Silver-Max Care
-10%
Speciale zorg: Silver-Max Care, 236 ml (Coral Club)

Silver-Max Care (236 ml)

Een waterige oplossing van colloïdaal zilver voor de dagelijkse reiniging van de huid, voorkomt de groei van bacteriën op het oppervlak van de huid. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Silver-Max Care" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.

INGREDIËNTEN


arrow
Gezuiverd zilver in een concentratie van 10 μg/ml.
arrow
Gezuiverd water.

Silver-Max is gebaseerd op colloïdaal zilver, dat een krachtig natuurlijk antisepticum is, antimicrobiële en ontstekingsremmende effecten heeft. Colloïdaal zilver in dit product in een concentratie van 10 gram werkt effectief in op pathogene bacteriën, wordt snel uitgescheiden uit het lichaam en brengt geen pigmentatie van de huid met zich mee. De productietechnologie van colloïdale oplossing zorgt ervoor dat zilverdeeltjes volledig in water oplossen en garandeert een hoge productkwaliteit.

DE ACTIE VAN DE ACTIEVE COMPONENTEN


Colloïdaal zilver werkt op meer dan 350 soorten micro-organismen, waaronder stafylokokken en Helicobacter pylori, die een maagzweer veroorzaken, terwijl ze geen toxisch effect op het lichaam hebben. Het heeft een sterk bacteriedodend effect. Indringend in een geïnfecteerde cel blokkeren zilverionen de toevoer van voedingsstoffen naar het virus, waardoor de zieke cel wordt gedood. Tegelijkertijd schaadt zilver gezonde cellen niet, dat wil zeggen, door het doden van pathogene bacteriën blijft het veilig voor de eigen heilzame flora van het lichaam.

De ontstekingsremmende eigenschappen van zilver verschijnen wanneer het in contact komt met aangetaste weefsels. In een etterende wond beland, zilver bindt zich aan weefselproteïnen en creëert een beschermende laag, die de zenuwuiteinden omhult, irritatie voorkomt. Onder invloed van zilver wordt de wond snel ontdaan van necrotische massa's, wat de ontwikkeling van verschillende pathologieën voorkomt en het genezingsproces van het weefsel versnelt. Colloïdaal zilver is effectief voor gastro-intestinale aandoeningen, voedselvergiftiging, sommige huiduitslag (psoriasis, allergische dermatitis), ontsteking van de gewrichten.

Zilver - een van de belangrijkste sporenelementen die nodig zijn voor het normale functioneren van het menselijk lichaam. Vooral de hersenen, de endocriene klieren, de lever, de nieren en de botten hebben het nodig. Zilver is actief betrokken bij de metabole processen van het lichaam, de synthese van veel belangrijke enzymen en vitamines, en reguleert ook het energiemetabolisme, verhoogt het aantal lymfocyten, rode bloedcellen en hemoglobine.

TOEPASSING


"Silver-Max" vermindert het risico op infectieziekten aanzienlijk en geeft een positief resultaat wanneer:
arrow
Besmettelijke luchtwegaandoening.
arrow
Huidziekten (dermatomycose, furunculose, eczeem van verschillende lokalisatie).
arrow
Ziekten van het spijsverteringskanaal (maagzweer van de maag en 12e darm, voedselvergiftiging).
arrow
Trofische ulcera en brandwonden.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten