Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Actieve ingrediënten / Probiotica en prebiotica / Super-Flora
Probiotica: Super-Flora (Coral Club)

Super-Flora (90 capsules)

Het synbioticum, dat probiotica combineert met het prebiotische inuline, bevordert de groei van nuttige bacteriën en verbetert de darmmicroflora. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Super-Flora" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Super-Flora (90 capsules)
Een uitgebalanceerde combinatie van probiotica (bifido - en lactobacteriën) en het prebiotische inuline om de darmmicroflora te normaliseren. Door de toename van het aantal nuttige bacteriën in de darmen, verbetert het verteringsproces van voedsel en neemt de immuniteit toe.

INULINE


Een bekend plantaardig prebioticum, dat een bron is van voedingsvezels die nodig zijn voor het spijsverteringskanaal. Inuline stimuleert de groei van zijn eigen nuttige bacteriën in de dikke darm, waardoor de microflora gezond wordt. Bovendien is inuline een goed sorptiemiddel, verbetert het de darmmotiliteit en helpt het bij het elimineren van gifstoffen.

PROBIOTICA (BIFIDO- EN LACTOBACTERIËN)


Gunstige micro-organismen onderdrukken pathogene bacteriën in het maagdarmkanaal, herstellen een gezond evenwicht van microflora. Ze verbeteren de spijsvertering en het metabolisme, dragen bij aan de synthese van hun eigen vitamines en enzymen die nodig zijn voor een hoogwaardige assimilatie van voedsel. Voorkomt voedselallergieën en intoxicatie, verhoogt de weerstand van het lichaam door immuunafweerfactoren te ontwikkelen.

WIJZE VAN TOEPASSING


Volwassenen - 1 capsule 1 keer per dag bij de maaltijd.

CONTRA-INDICATIES


Individuele intolerantie voor de componenten, zwangerschap, borstvoeding. Het wordt aanbevolen om voor gebruik een arts te raadplegen.

BEWAARMETHODE


Bewaar op een droge plaats, beschermd tegen direct zonlicht, buiten het bereik van kinderen, bij een temperatuur van maximaal + 25 ° C.

HOUDBAARHEID


2 jaar vanaf de productiedatum

LAND VAN OORSPRONG


VS

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten