Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Fytobar / SuperChlorella Bar
Energie en prestaties: SuperChlorella Bar (Coral Club)

SuperChlorella Bar (38 g)

Heerlijke repen voor een gezond dieet met de toevoeging van verschillende soorten fruit, bessen, noten, zaden, zeewier, kruiden en andere plantaardige componenten van organische oorsprong. In plaats van sucrose wordt natuurlijke agavesiroop als zoetstof gebruikt. Bevat geen kunstmatige kleuren, conserveermiddelen of smaakversterkers. Meer informatie...


Om de prijs van het product "SuperChlorella Bar" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
SuperChlorella Bar (38 g)
Een uitstekende optie voor een snack tijdens de werkdag, tussen de colleges, na de training. Vanwege de voedingswaarde en uitgebalanceerde samenstelling herstelt de reep snel de sterkte en voorziet het lichaam tegelijkertijd van waardevolle stoffen die belangrijk zijn voor gezondheid, welzijn en humeur. De samenstelling bevat alleen organische plantaardige componenten.

Het bevat alleen plantaardige en organische componenten.

Bewaar op een droge plaats bij kamertemperatuur, niet in direct zonlicht.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten