Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Actieve ingrediënten / Monosachariden en polysachariden / Synergizer met sinaasappel- en mangosmaak
Energie en prestaties: Synergizer, 500 g (Coral Club)

Synergizer met sinaasappel- en mangosmaak (500 g)

Evenwichtige energiedrank met lichte vruchten en citrussmaak. Synergie van vitaminen, mineralen en plantenextracten. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Synergizer met sinaasappel- en mangosmaak" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Evenwichtige energiedrank met een lichte fruit- en citroensmaak. Synergie van vitaminen, mineralen, plantenextracten, koolhydraten, aminozuren draagt ​​bij aan een duidelijke toename van activiteit, prestaties en uithoudingsvermogen. Natuurlijke cafeïne uit extracten van guarana en groene thee zorgt voor een instroom van energie zonder de typische bijwerkingen van synthetische cafeïne, die meestal wordt opgenomen in de samenstelling van energiecocktails.

ACTIE VAN ACTIEVE INGREDIËNTEN


Guarana-extract en groene thee bevatten natuurlijke cafeïne, die geleidelijk wordt geabsorbeerd en zachtjes op het lichaam inwerkt, zonder het maag-darmkanaal te irriteren en overexcitatie en het effect duurt veel langer.

Glucose, sucrose, maltodextrine koolhydraten met een hoge glycemische index - de belangrijkste leverancier van energie voor het lichaam. De samenstelling van Synergizer omvat een uitgebalanceerde combinatie van koolhydraten, die zorgt voor een constante stroom van hoogwaardige energie en een snel herstel van verbruikt glycogeen zonder scherpe sprongen in de bloedsuikerspiegel.

L-carnitine is een effectieve energiestimulator. Voorkomt nerveuze uitputting, verbetert het fysieke uithoudingsvermogen en de mentale activiteit. Versnelt het proces van het splitsen van koolhydraten in melkzuur en bevordert de verwijdering ervan uit spierweefsel.

Glucuronolacton is een natuurlijke metaboliet van glucose, is betrokken bij de vorming van glycogeen en helpt zo de uitputting van glycogeenvoorraden in de cellen te voorkomen, wat vooral belangrijk is voor diegenen die snel en in voldoende hoeveelheden energie nodig hebben.

AMINOZUURCOMPLEX


Taurine verbetert de bloedcirculatie en metabolische processen in de hartspier, ondersteunt het zenuwstelsel in stressvolle situaties, verbetert de psychologische toestand, vermindert het glucosegehalte in het bloed. Glycine beïnvloedt de activiteit van alle reacties in het proces van energiesynthese van koolhydraten in het lichaam, daarom, met overmatige fysieke inspanning of stress, zijn zijn interne reserves snel verbruikt en moeten worden aangevuld. Citrulline versnelt spieraanvulling na inspanning, vermindert spiervermoeidheid, verbetert het energiemetabolisme in de hartspier.

Vitaminen van groep B (B1, B2, PP, B6, pantotheenzuur) zijn noodzakelijk voor een effectief energiemetabolisme.

Magnesium, natrium en chroom zijn actief betrokken bij het metabolisme van vetten en koolhydraten, waterzout en energiemetabolisme.

Fruitsupplementen van sinaasappel en mango zorgen voor een heldere en verkwikkende fruit- en citroensmaak van de drank.

TOEPASSING


Het product wordt aanbevolen voor degenen die:
arrow
hun productiviteit en prestaties effectief willen verhogen - zoals zowel intellectueel als fysiek;
arrow
heeft extra energie nodig zonder vertraagde vermoeidheid;
arrow
vermijdt het gebruik van synthetische cafeïne.

INGREDIËNTEN


Erythritol (zoetstof), sucrose, maïszetmeel, maltodextrine, glucose (dextrose), natuurlijk mangoaroma, natuurlijk sinaasappelsmaakstof, citroenzuur (zuurteregelaar), taurine 600 mg, oranje fruitpoeder, magnesium (citraat) - 50,4 mg, L-citrulline (malaat) 315 mg, L-carnitine (tartraat) 300 mg, mango fruitpoeder, D-glucuronolactone 300 mg, appelzuur (zuurteregelaar), L-glycine 200 mg, siliciumdioxide (antiklontermiddel), natrium (citraat), kleine zonnebloem, steviolglycosiden (zoetstof), groene thee-extract 50 mg, guarona-extract 50 mg, vitamine PP 16 mg, beta-caroteen, pantotheenzuur 5 mg, vitamine B6 1,4 mg, vitamine B2 1,4 mg, vitamine B1 1,1 mg, chroom (picolinaat) 50 mg.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten