Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Gezondheid van de vrouw / Vitamine E
Gezondheid van de vrouw: Vitamine E (Coral Club)

Vitamine E (90 capsules)

Product stopgezet
Vitamine E is een product voor het behoud van vitale functies van het cardiovasculaire, reproductieve, immuunsysteem en voor het voorkomen van de ontwikkeling van ernstige ziekten. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Vitamine E" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Vitamine E (90 capsules)

INGREDIËNTEN


Vitamine E (d-alfa-tocoferol, d-alfa-tocoferolsuccinaat, d-alfa-tocoferylacetaat) 38 IU, hulpcomponenten.

Het gebruik van het product "Vitamine E" steunt het levensonderhoud van veel belangrijke systemen (cardiovasculaire, reproductieve, immuun) en voorkomen dat de ontwikkeling van ernstige ziekten die samenhangen met een tekort aan deze vitamine in het lichaam.

ACTIE VAN ACTIEVE INGREDIËNTEN


Als antioxidant vitamine E voorkomt celschade door vertraging van de oxidatie van lipiden (vetten) en de vorming van vrije radicalen, en beschermt andere vetoplosbare vitaminen tegen afbraak door zuurstof, bevordert hun betere assimilatie door het lichaam.

De belangrijkste rol van deze vitamine is dat het voorkomt oververzadiging van zuurstof naar de weefsels, het bevorderen van cellulaire ademhaling en verhoging van uithoudingsvermogen. Daarom, sporters en mensen die leiden een actieve levensstijl, moet je zorgen voor de aanvulling van de reserves in het lichaam.

Vitamine E voorkomt de vernietiging van rode bloedcellen, verhoogde permeabiliteit en capillaire fragiliteit, vermindert stolling en voorkomt de vorming van vasculaire trombi betrokken bij de biosynthese van heem en eiwitten, celdeling, placentale ontwikkeling, onderwijs hormoon gonadotrofine die de vorming van geslachtshormonen en respectievelijk sperma of eicellen in het lichaam persoon. Zo neemt het deel aan de belangrijkste endocriene klieren (hypothalamus, schildklier, bijnieren), normaliseert de reproductieve functie, te voorkomen dat de ontwikkeling van atherosclerose, degeneratieve veranderingen in de hartspier en skeletspier en verrijkt uw gerechten en samentrekking van de hartspieren.

Het speelt een belangrijke rol in het metabolisme van selenium, een antioxidant die beschermt de celmembranen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

Verder wordt vitamine E genoemd "youth vitamine" omdat het vertraagt ​​het verouderingsproces, voorkomt seniele pigmentatie nodig voor de vorming van collageen en elastische vezels van de intercellulaire substantie, regenereert epidermis, regelt de waterbalans van de bovenste laag van de huid en beschermt tegen uitdroging.

TOEPASSING


arrow
preventie van atherosclerose en hart- en vaatziekten;
arrow
behoud van de functie van de geslachtsklieren;
arrow
versterking van het immuunsysteem;
arrow
preventie van degeneratieve veranderingen in de gewrichten en ligament-musculaire systeem;
arrow
huidconditie verbeteren.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten