Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Begin met water, set
Watermineralen met fles

Begin met water, set (blauwe fles)

Gezondheidsverpakking №1 bevat het mineraalcomplex Coral-Mine Silver en de innovatieve milieuvriendelijke Kor Delta-plastic fles, evenals een Z-kaart met aanbevelingen. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Begin met water, set" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.

CORAL-MINE SILVER


Minerale samenstelling van diepzeekoralen, die nuttige eigenschappen geeft aan drinkwater: vermindert de hardheid, heeft een positieve invloed op de minerale balans van het lichaam.

KOR DELTA


De perfecte vormkunst, een combinatie van functionaliteit, design en gebruiksgemak. Deze fles heeft karakter en innovatieve functies. Het basisprincipe van "altijd bij u" is dat het unieke ontwerp veel innovaties bevat: het is gemakkelijk te openen door op de knop op de hoes te drukken met een ergonomische handgreep, een handige nek, een vergrendeling die beschermt tegen onbedoeld openen.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten