Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Gezondheid van het kind / Yummy Vits Orange
Gezondheid van het kind: Yummy Vits Orange (Coral Club)

Yummy Vits Orange

Evenwichtig vitamine-mineraal complex van een nieuwe generatie, gecreëerd met de behoeften van een groeiend organisme. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Yummy Vits Orange" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Yummy Vits Orange

INGREDIËNTEN


arrow
Vitamine E (d-a-tocoferol), selenium, pantotheenzuur (D-calcium-pantothenaat).
arrow
Vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride).
arrow
Vitamine B12 (cyanocorbalamin).
arrow
Vitamine A (retinyl palmitate), vitamine D3 (cholecalciferol), foliumzuur, jodium, xylitol, sorbitol, choline, natuurlijk sinaasappelsmaak.
arrow
Hulpcomponenten.

"Yummy Vits" is een vitamine-mineralencomplex van een nieuwe generatie, gemaakt met de innovatieve technologie ConCordix, die de biologische beschikbaarheid van werkzame stoffen aanzienlijk verhoogt. Kauwtabletten "Yummy Vits" smaak en textuur lijken op marmelade, terwijl ze geen suiker, kunstmatige zoetstoffen en smaken bevatten. "Yummy Vits" biedt een groeiend lichaam essentiële vitamines en mineralen in overeenstemming met zijn behoeften. Ze zijn op elk moment van het jaar nodig voor volledige lichamelijke en geestelijke ontwikkeling.

ACTIE VAN ACTIEVE INGREDIËNTEN


Vitamine A (retinol) is een in vet oplosbare vitamine, een actieve antioxidant. Het is belangrijk voor het gezichtsvermogen, verbetert de conditie van de huid en het haar. Noodzakelijk voor de normale werking van het immuunsysteem en de strijd tegen infecties.

Vitamine D3 (cholecalciferol) is betrokken bij het metabolisme van calcium en fosfaat en beïnvloedt daarom rechtstreeks de conditie van botten en tanden. Vereist voor normaal functioneren van het immuunsysteem.

Vitamine E (d-a-tocoferol) helpt de zenuw- en cardiovasculaire systemen, het spierweefsel en het netvlies te beschermen. Vooral belangrijk voor kinderen, omdat het betrokken is bij de vorming en vernieuwing van lichaamscellen. Voorkomt irritatie en droge huid, vecht tegen ontstekingsprocessen.

Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride) beïnvloedt de absorptie van onverzadigde vetzuren die nodig zijn voor de synthese van lichaamscellen. Helpt de conditie van de huid en het haar te verbeteren. Positief effect op de toestand van het hart, het centrale en perifere zenuwstelsel.

Foliumzuur (vitamine B9) synthetiseert en onderhoudt nieuwe cellen in een normale toestand. Het draagt ​​bij aan de preventie van bloedarmoede - het ontbreken van rode bloedcellen.

Vitamine B12 (cyanocorbalamine) is nodig voor normale ontwikkeling en groei. Het helpt het werk van het centrale zenuwstelsel te normaliseren, vooral nuttig voor kinderen die gevoelig zijn voor agressief en antisociaal gedrag.

Pantotheenzuur (D-calcium-pantothenaat) is belangrijk voor de synthese van bijnierhormonen en de normale werking van het centrale zenuwstelsel.
Jodium (kaliumjodide) zorgt voor de normale werking van het endocriene systeem en in het bijzonder van de schildklier.

Selenium is noodzakelijk voor de normale opname van ijzer en jodium. Het helpt bij het coördineren van het werk van verschillende systemen en functies van het lichaam, inclusief de productie van enzymen en hormonen.

Choline beschermt zenuwcellen tegen beschadiging, heeft een positief effect op mentale processen en cognitieve processen (geheugen, aandacht, vermogen en concentratie).

TOEPASSING


Yummy Vits is een smakelijke en noodzakelijke aanvulling op de dagelijkse voeding van kinderen vanaf 14 jaar, die:
arrow
Helpt bij het normaliseren van de vitamine- en mineralenbalans in het lichaam, wat vooral belangrijk is voor onevenwichtige voeding in de periode van intensieve groei en ontwikkeling, het volgen van therapeutische diëten.
arrow
Het wordt beter opgenomen (vergeleken met conventionele vitaminecomplexen).
arrow
Het heeft een aangename citrus smaak en textuur, hoeft niet te worden gewassen met water.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten