Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Actieve ingrediënten / Mineralen / Zinc Methionine 15 mg
NEW
Mineralen: Zinc Methionine 15 mg (Coral Club)

Zinc Methionine 15 mg (90 capsules)

Een bron van zink in de vorm van een zinkchelaat met het aminozuur methionine. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Zinc Methionine 15 mg" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
arrow
15 mg elementair zink per capsule.
arrow
Verhoogde biologische beschikbaarheid (vergeleken met anorganische vormen van zink).
arrow
Versterkt het immuunsysteem.
arrow
Ondersteunt de gezondheid en schoonheid van huid, haar en nagels.
arrow
Beschermt tegen oxidatieve stress.

ZINK


Zink is een van de meest voorkomende micro-elementen in het menselijk lichaam. Het hoogste gehalte zit in botten en spieren; het is ook aanwezig in de huid, het netvlies, de hersenen, de lever, de pancreas, de prostaatklieren en de hersenen. Bovendien maakt zink deel uit van vele enzymen die nodig zijn voor een verscheidenheid aan biochemische reacties en die de bescherming door antioxidanten, verteringsprocessen, metabolisme van eiwitten, vetten en koolhydraten, weefselregeneratie, ontwikkeling en functie van immuuncellen, hemoglobinesynthese en nog veel meer beïnvloeden.

De opname van zink hangt nauw samen met het dieet. Ondanks een voldoende aantal voedselbronnen van zink (vlees, gevogelte, zuivelproducten, zeevruchten, eieren), zijn er niet minder voedingsproducten die de opname ervan aanzienlijk remmen als ze samen worden ingenomen. Dergelijke producten omvatten granen, peulvruchten, noten, zaden, maar ook sommige granen, fruit en groenten; ze bevatten natuurlijke stoffen fytaten, die verbindingen vormen met zink die niet beschikbaar zijn voor opname door het lichaam.

Het cheleren van zink met het aminozuur methionine helpt zink te beschermen tegen factoren die de biologische beschikbaarheid ervan aantasten en de absorptie ervan verbeteren.

Gecheleerde verbindingen zijn verbindingen van mineralen met organische moleculen, meestal aminozuren. Gechelateerde verbindingen hebben een speciale structuur die hun stabiliteit bepaalt en de opname door het lichaam verbetert.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Aanbevolen producten