Onafhankelijke consultant
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Nieuws / 01.04.2023

NIEUWS 01.04.2023: April Promoties

April Promoties



Maak kennis met de promoties van April. Producten om het lichaam in het voorjaar te ondersteunen zijn nu voor iedereen relevant.
Silver-Max Care (118 ml)
-10%
Silver-Max Care (118 ml)
Waterige oplossing van colloïdaal zilver voor de dagelijkse reiniging van de huid. Indien gebruikt, voorkomen de zilverionen in de oplossing dat bacteriën op het oppervlak van de huid groeien.
Pau D
5+1
Pau D'Arco met Mate (90 capsules)
Het is een complex op basis van extract van mierenboomschors, Braziliaanse Mate en extract van olijfbladeren en het helpt het immuunsysteem te versterken en de vitaliteit te vergroten.
ParaFight (90 capsules)
-10%
ParaFight (90 capsules)
Effectief bij giardiasis, ascariasis, enterobiasis, enz. Beschermt de slijmvliezen tegen infectie en beschadiging door parasieten.
SuperChlorella Bar (38 g)
10+2
SuperChlorella Bar (38 g)
Heerlijke repen voor een gezond dieet met de toevoeging van verschillende soorten fruit, bessen, noten, zaden, zeewier, kruiden en andere plantaardige componenten van organische oorsprong. In plaats van sucrose wordt natuurlijke agavesiroop als zoetstof gebruikt. Bevat geen kunstmatige kleuren, conserveermiddelen of smaakversterkers.
D-Spray (10 ml)
-10%
D-Spray (10 ml)
Vetoplosbare vitamine D3 in sprayvorm. Reguleert veel fysiologische processen in het lichaam, wordt gemakkelijk opgenomen door de handige en meest biologisch beschikbare vorm van de spray.
Coralbrite tandpasta (80 g)
-10%
Coralbrite tandpasta (80 g)
Coralbrite Tandpasta met Hydroxyapatiet, van een fossiel koraal, helpt het tandglazuur gezond te houden en beschermt tegen tandbederf. Verbetert de processen van remineralisatie van tandglazuur.
Assimilator (90 capsules)
-10%
Assimilator (90 capsules)
Een natuurlijk product op basis van kruidenenzymen om de spijsvertering te verbeteren en de immuniteit te versterken.
CATALOGUS VAN CORAL CLUB

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
Onafhankelijke consultant IN DORDRECHT
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977