Onafhankelijke consultant
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Nieuws / 01.06.2022

NIEUWS 01.06.2022: Bekijk De Trailer

Bekijk De Trailer



Coral Club presenteert deze maand de meest populaire producten voor het beschermen van het lichaam van het kind, het verbeteren van de darmflora en de gezondheid van het bewegingsapparaat.
Program Colo-Vada Light
-15%
Program Colo-Vada Light
Programma Colo-Vada Light is een uitgebreid programma voor stapsgewijze reiniging van het lichaam. Activeert natuurlijke ontgifting en helpt het spijsverteringsstelsel te normaliseren.
B-Luron (2 flessen van 500 ml)
-15%
B-Luron (2 flessen van 500 ml)
B-Luron is een nieuw innovatief orthomoleculair product dat hyaluronzuur, vitamine E en chondroïtine combineert. Bevordert de regeneratie van bindweefsel, stimuleert de aanmaak van gewrichtsvloeistof, voorkomt schade en slijtage aan kraakbeen en gewrichten. Draagt ​​bij aan een gezond bewegingssysteem en het behoud van gezonde, soepele gewrichten en mobiliteit.
Coral Protein Bar (46 g)
10+2
Coral Protein Bar (46 g)
Heerlijke repen voor een gezond dieet met de toevoeging van verschillende soorten fruit, bessen, noten, zaden, zeewier, kruiden en andere plantaardige componenten van organische oorsprong.
Choco Almond Bar (38 g)
10+2
Choco Almond Bar (38 g)
Heerlijke repen voor een gezond dieet met de toevoeging van verschillende soorten fruit, bessen, noten, zaden, zeewier, kruiden en andere plantaardige componenten van organische oorsprong. In plaats van sucrose wordt natuurlijke agavesiroop als zoetstof gebruikt. Bevat geen kunstmatige kleuren, conserveermiddelen of smaakversterkers.
Choco Spirulina Bar (44 g)
10+2
Choco Spirulina Bar (44 g)
Heerlijke repen voor een gezond dieet met de toevoeging van verschillende soorten fruit, bessen, noten, zaden, zeewier, kruiden en andere plantaardige componenten van organische oorsprong. In plaats van sucrose wordt natuurlijke agavesiroop als zoetstof gebruikt. Bevat geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of smaakversterkers.
CATALOGUS VAN CORAL CLUB

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
Onafhankelijke consultant IN EDE
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977