LIEFERUNG
BEZAHLUNG
AKTIONEN
NEWS
ARTIKEL
ÜBER UNS
BEWERTUNGEN
BUSINESS
KONTAKT
UNABHÄNGIGER BERATER
GERHARD JELTES
KATALOG
CORAL CLUB
REINIGUNG
ORGANISMUS
Produktkatalog / Gesundheit / Immununterstützung / Premium Spirulina
Premium Spirulina, reinigung, entgiftung, entgiftung, gewichtskontrolle, gewichtsverlust, herz, blutgefäße, für herz, für blu
-10%

#2163

Premium Spirulina (200 Tabletten)

Dit product helpt het cholesterol te verlagen, verbetert de stofwisseling, helpt het gewicht onder controle te houden, verwijdert gifstoffen, geeft kracht en energie. Lesen Sie mehr...
Wenn Sie das Produkt Premium Spirulina in Herne kaufen möchten, klicken Sie auf die Schaltfläche HOLEN SIE SICH EINEN PREIS. Anschließend werden Sie zur offiziellen Website des Coral Club weitergeleitet, auf der Sie einen Einkauf mit 20% Rabatt tätigen und alle zukünftigen Einkäufe in Ihrem Konto nach der Registrierung verfolgen können.
Premium Spirulina (200 Tabletten)


Elke tablet bevat 500 mg pure spirulina zonder toevoeging van hulpstoffen. Spirulina helpt cholesterol te verlagen, verbetert de stofwisseling, helpt het gewicht onder controle te houden, verwijdert gifstoffen, geeft kracht en vitaliteit.

SPIRULINA


Een bron van plantaardige eiwitten, vitamines, rijk aan vitamine A, C, E, F en groep B. In de samenstelling vind je veel macronutriënten (calcium, kalium, magnesium) en sporenelementen (mangaan, ijzer, zink),waardevolle vetzuren, chlorofyl en de zeldzame antioxidant phycocyanine.

Opvallend is het hoge gehalte aan antioxidanten zoals carotenoïden, selenium en germanium. Het gebruik van spirulina helpt de stofwisseling te verbeteren, het lichaam te ontgiften, het gewicht onder controle te houden en cholesterol te reguleren.

Spirulina combineert de eigenschappen van bacteriën en algen en is een eenvoudig en milieuvriendelijk product, rijk aan een scala aan fytonutriënten, vitamines en mineralen. In de moderne wereld wordt spirulina vaak een 'superfood' genoemd.

Spirulina bevat een complete set van alle essentiële aminozuren. Interessant is dat het eiwit in spirulina 12 keer gemakkelijker wordt opgenomen dan eiwit in rundvlees, waardoor het een onmisbaar product is voor vegetariërs en veganisten.

Het vetgehalte in spirulina is slechts 2-4%, dit zijn voornamelijk omega 6 meervoudig onverzadigde vetzuren. Onder hen zijn gamma-linolzuur en gamma-linoleenzuur, die erg belangrijk zijn voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Ze beschermen het lichaam tegen vroegtijdige veroudering, stress, leeftijdsgebonden veranderingen, verschillende allergische reacties en ontstekingsprocessen.

EIGENSCHAPPEN


verbetert de stofwisseling;
versterkt de immuniteit;
helpt het gewicht onder controle te houden.IHR CORAL CLUB BERATER

Gerhard Jeltes
UNABHÄNGIGER BERATER IN HERNE
GERHARD JELTES
+49 170 8376011

Empfohlene Produkte
SIEHE AUCH

Hormonsystemtest (für Frauen)
Hormonsystemtest (für Frauen)
Wiederherstellung des endokrinen Systems
Wiederherstellung des endokrinen SystemsLänder, in denen Sie Coral Club-Produkte kaufen können