Незалежний консультант
coralclub
Наталiя Савонiк
Який вибрати колаген, collagen, сolagen, callagen, calagen, коллаген, колаген, каллаген, калаген, калоген, каллоген, промарин

Який вибрати колаген

Головна сторінка / Статті / Який вибрати колаген
Вік жінки в період з 30 до 45 років мабуть, найприємніший, тому що вікових змін практично немає, а можливостей – хоч відбавляй.

Зміни у зовнішності починають проявлятися переважно після 40 років:

arrow
Починають рідшати і повільно рости волосся, з'являється сивина.
arrow
Шкіра втрачає пружність та еластичність.
arrow
Нігті стають ламкими, з'являються зморшки.
arrow
Слабшає зір, менш міцними та еластичними стають стінки кровоносних судин.

Вчені постійно розробляють нові засоби для збереження краси та продовження молодості. Лікарі мріяли отримати колаге́н із плавального міхура осетра, але не знали, як усе це здійснити. От і запропонували хімікам попрацювати над цим.

Дещо з відкриттів вчених вже перетворилося на продукт, доступний споживачам. Так, багато жителів великих міст сьогодні обирають БАДи, що містять рибний колаген. Він має унікальні властивості - гіпоалергенний, біологічно сумісний з колагеном людини. Служить будівельним матеріалом для формування шкіри, сухожилля, кісток людського організму, стимулює регенерацію тканин організму, що дозволяє використовувати його як у медицині, косметології, так і в харчовій промисловості.

Колаген є свого роду каркасом шкіри та відповідає за її пружність. Колагенові волокна становлять приблизно 70% сухої речовини шкіри. З віком свого колагену в організмі виробляється менше, тому доводиться заповнювати його спеціальними добавками з колагеном.

Необхідно звернути увагу при виборі добавок із колагеном. Як ви думаєте, який колаген варто купити? У таблетках, капсулах чи у вигляді рідини?

Давайте зупинимо свою увагу на одному колагені від компанії Coral Club – «Промарин пептиди колагену». У його складі містяться пептиди колагену 1-го та 3-го типів у високій дозі. Це основні типи колагену, які визначають еластичність та пружність шкіри.

Промарин пептиди колагену (10 флаконів)


У скляному флаконі об'ємом 50 мл міститься 10000 мг високоякісних пептидів рибного колагену. Для легкого засвоєння довгі молекули колагену піддають гідролізу, тобто розщеплюються на більш дрібні складові - пептиди.

Не гідролізований колаген у шлунково-кишковому тракті важко засвоюється. З цієї причини холодець або м'ясні бульйони, що містять великі молекули колагену та желатину, не можуть суттєво покращити синтез колагену в організмі.

Наприклад, потрапляючи в організм, пептиди колагену легко долають кишковий бар'єр, а потім входять у процес виробництва колагенових волокон. Так, 86% пептидів колагену у продукті Промарин від компанії Coral Club мають молекулярну масу нижче 10 кДа. Нативний колаген (має великий розмір молекули) має молекулярну масу приблизно 300 кДа.

Джерелом сировини для «Промарин пептиди колагену» від Coral Club служить шкіра глибоководних морських риб: тріски, сайди, пікші. Тому продукт підходить для людей різних віросповідань та вегетаріанців. Крім цього, колаген зі шкіри риб, на відміну від колагену тваринного походження, не несе ризику заразитися такими небезпечними захворюваннями, як пташиний грип або коров'ячий сказ.
Промарин пептиди колагену (3 упаковки по 10 флаконів)

У кожній порції колагену від Coral Club додатково містяться активні компоненти. Вони сприяють природному синтезу колагену у шкірі:

arrow
Вітамін С стимулює синтез колагену, еластину та гіалуронової кислоти.
arrow
Біотин (вітамін B7) є джерелом сірки, синтезує колаген.
arrow
Вітамін В6 формує колагенові волокна з пептидів колагену.
arrow
Екстракти чорниці та шпинату. Ці активні речовини захищають колагенові волокна від руйнування.

Для більш швидкого засвоєння рідка форма активних компонентів робить колаген максимально біодоступним. Крім цього, у його складі немає синтетичних добавок, входять лише натуральні низькокалорійні підсолоджувачі рослинного походження: еритритол та стевіол-глікозид, а також натуральні ароматизатори.

Регулярний прийом «Промарин пептиди колагену» може уповільнити вікові зміни шкіри (сухість, втрату еластичності, нерівність тону та витончення), покращити стан нігтів та волосся, зменшити прояв целюліту, підтримати здоров'я зв'язок та сухожилля.

Дослідження ефективності прийому пептидів колагену ведуться у різних країнах світу не перше десятиліття і показують дуже обнадійливі результати.

Дослідження, проведені в Японії за участю 25 жінок із сухою шкірою показали - якщо приймати щодня протягом 6 місяців рибний колаген це призведе до:

arrow
до зменшення зморшок;
arrow
до зменшення сухості шкіри;
arrow
до збільшення зволоження та еластичності шкіри в області шиї.

Все це означає, що додаткове надходження колагену потенційно дозволить надовго зберегти красу та молодість шкіри, а також продовжити активне довголіття. Крім БАДів важливо повноцінно та різноманітно харчуватися, пити чисту та якісну воду, бажано з додаванням Корал-Майн. Підібрати відповідне фізичне навантаження, частіше бувати на свіжому повітрі та знаходити час для релаксації та відпочинку.

Наталiя Савонiк
Автор: НАТАЛIЯ САВОНIК
13.06.2022

ВАШ КОНСУЛЬТАНТ В CORAL CLUB

Наталiя Савонiк
Незалежний консультант
НАТАЛIЯ САВОНIК
+38(097)730-24-71

Дивіться також