ДОСТАВКА
ОПЛАТА
АКЦІЇ
НОВИНИ
СТАТТІ
ПРО КОМПАНІЮ
ВІДГУКИ
БІЗНЕС
КОНТАКТИ
НЕЗАЛЕЖНИЙ ДИСТРИБ'ЮТОР
НАТАЛIЯ САВОНIК
ПРОДУКТИ
CORAL CLUB
ОЧИЩЕННЯ
ОРГАНІЗМУ

ВІДГУКИ ТА РЕЗУЛЬТАТИ CORAL CLUB






Тетяна Шахбандер
Тетяна Шахбандер
11.09.2020
Я прийшла на програму очищення «Детокс 90 днів» без особливої надії: 3 роки перед тим я стрімко набирала вагу і не могла нічого з цим зробити.
Але результат перевершив всі мої очікування! Я не тільки пострункішала на 10 кг і 18 см, але у мене пройшли гайморит, чутливість зубів, висипання на шкірі, втома. Очистилися смакові рецептори: я позбулася вуглеводної залежності і полюбила зелень. Натомість я отримала легкість, гарний настрій, підтягнуту шкіру, сильний імунітет!
Рекомендую!
user incoral
Кубочкіна Олена
10.09.2020
Мій перший детокс.
Стартувала з вагою 59,2, обсягами 94/71/96, і бажанням очистити шкіру обличчя.
Харчування на цій програмі мені давалося легко, оскільки ще до Детокс почала цікавитися цим питанням.
Виникли деякі проблеми під час другого етапу (прийом коктейлів-сорбентів), але вони швидко вирішилися і результат мене вразив!))
Вразив не стільки кілограмами і неймовірним перетворенням шкіри ... але легкістю, яку відчувала: напевно саме так не відчувала себе ще ніколи!
Ольга
Ольга
10.07.2020
Корал Детокс потрібен всім протягом усього життя. Це основа і запорука довголіття та активного життя. Хочемо ми чи ні, але токсини до нас надходять в організм щомиті. Дихаємо нечистим повітрям, п'ємо мертві напої, їмо НЕ живу їжу, я вже не кажу про шкідливі звички. Мені він допомагає бути енергійною протягом дня, здоровою і молодою. Подяка компанії за такий продукт, який потрібен всім.
Ема Кушнірська
Ема Кушнірська
06.06.2020
Хочу поділитися з Вами результатом чудової жінки, якій 72 роки. 10 років тому вона потрапила в аварію і її життя круто змінилося через сильну травму хребта. Операція, купа ліків і щомісячні болючі уколи в хребет, сильний тремор рук.
За останніх 10 місяців їй скасували кілька хім. препаратів, повністю пішла від уколів, припинився тремор. Ходить зі скандинавськими палицями 6 км, грає в теніс. П'є нашу чарівну водичку, мінерали, вітаміни. Життя повертається!
user incoral
Ісаак
12.04.2020
Мені 72 роки. Я - доктор анестезіолог, робота у мене напружена і відповідальна. Познайомився з системою коралового клубу всього 1.5 місяці тому, до цього і звичайну воду фактично не пив. Зараз п'ю програму Корал Детокс, додалася енергія, а найголовніше, більше не відчуваю шуму в голові, це означає, що почали чиститися судини, чому я неймовірно радий і впевнений, що не забаряться себе чекати і інші результати. Всім здоров'я!
Лариса Обухова
Лариса Обухова
06.04.2020
Добрий день, друзі! Мої результати.
Іду системними кроками і 10 років назад це дозволило уникнути операції з видалення доброякісної пухлини і без ліків. Що робила? Перебудувала харчування, позитивне мислення і коректори харчування за технологією здоров'я. Побічні ефекти, крім пухлини, набрала вагу після фізичного виснаження, нормалізувалася щитовидка, заробив кишечник, знизилася набряклість на нозі, заробили нирки, пройшла депресія, з'явилася енергія, стала посміхатися і радіти життю. Продовжую йти цим шляхом.
Катерина
Катерина
23.03.2020
Лише за 3 тижні Корал Детокс Плюс є такі результати:
- стала набагато краще спати та прокидатись від першого будильника;
- хронічної втоми як і не було, постійно є енергія;
- покращився стан шкіри.
Viktoriya Kuzijkova
Viktoriya Kuzijkova
19.03.2020
Добрий день друзі! Мої результати по здоров'ю дуже радісні, я позбулася циститу, який мене переслідував 30 років, артрозу, з'явилася енергія і бажання жити, налагодилася робота шлунково-кишкового тракту, знизила вагу, завдяки очищенню з продуктами Coral Club. Також мої рідні і друзі, вдячні споживачі підтримують своє здоров'я нашими цільовими програмами, дякую CoralClub за Концепцію Здоров'я і за якісні продукти, бажаю всім щастя і здоров'я!
Аліна
Аліна
18.03.2020
Хочу поділитися своїми результатами після програми Coral Detox.
Я стала міцніше спати. Немає вздуття живота, хоча раніше це турбувало. Відчувається, що трошки скинула, колір шкіри покращується і немає нового висипання, хоча моя шкіра схильна до цього.
Поки що це перші враження, але це тільки початок і я вже задоволена!
user incoral
Олена Вагнер, 40 років, Барнаул
10.01.2018
Довго шукала можливість скинути вагу без голодувань. Познайомившись з проектом "Зміни себе за 90 днів", скинула вагу зі 111 кг до 68 кг. Змінилася ззовні, з дорослої тітки перетворилася в молоду жінку. Зі зменшенням ваги, позбавилася від хронічної втоми, перепадів кров'яного тиску, спали набряки, пройшла біль в суглобах, шкіра стала чистою, без папілом і Коростів.
user incoral
Стайкова Людмила
02.12.2017
Протягом довгих років мала зайву вагу, боліли суглоби, отримала таке захворювання як артрит. Дізнавшись про компанію Кораловий клуб, почала займатися профілактикою. За допомогою концепції здоров'я отримала наступні результати. Знизилася вага, пройшов артрит, болі в суглобах.
user incoral
Алеся і Франческо
21.10.2017
Ми хочемо розповісти свою історію. У нас 9 років не було дітей через полікістоз яєчників. Лікувалися довго, все без результату. Моя подруга розповіла нам про продукцію Коралового клубу. Поїхавши з чоловіком на семінар, нам порадили разом з чоловіком почати відновлення за допомогою Концепції здоров'я. І через чотири місяці прийшовши на УЗД, у мене не виявили кіст.
user incoral
Зуфар Камилов, 30 років
29.07.2017
Проблеми зі здоров'ям - зайва вага, не було енергії і сил.
Рішення проблем - вага нормалізувалася, покращилося самопочуття, з'явилася енергія, покращився настрій.
Програми здоров'я - пройшов очищення кишечника Colo-Vada Plus, два рази поспіль. Змінив спосіб життя, налагодив харчування, зайнявся спортом.








Тут ви знайдете відгуки та результати реальних людей, які відновили здоров'я за допомогою концепції здоров'я і програм від компанії Coral-Club.

Будь-який відвідувач сайту може залишити свій відгук або поділитися отриманим результатом.



ВАШ КОНСУЛЬТАНТ В CORAL CLUB

Наталiя Савонiк
НЕЗАЛЕЖНИЙ ДИСТРИБ'ЮТОР В КИЄВІ
НАТАЛIЯ САВОНIК
+38 (097) 730-24-71

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ

Відповіді на запитання
Відповіді на запитання
Каталог продуктів Coral Club
Каталог продуктів Coral Club
Продукція Коралового Клубу
Продукція Коралового Клубу



Країни, де можна придбати продукти Coral Club