Onafhankelijke distributeur
Nataliia Savonik

Adviseur van Coral Club

In de moderne wereld is het voordelig om actief en gezond te zijn! Na registratie ontvangt u korting bij Coral Club en dan zullen er nieuwe wegen voor u opengaan. U kunt uw gezondheid verbeteren of herstellen en de kwaliteit van uw leven veranderen!

De natuurlijke producten van Coral Club voldoen aan hoge internationale kwaliteitsnormen en zullen u helpen om een (weer) volledig leven te leven en zullen u ondersteunen in uw fysieke activiteit en een langer leven.

Op de website van Coral Club vindt u de benodigde biologische producten om uw immuniteit te herstellen en om parasieten uit uw lichaam te verwijderen. De producten helpen ook tegen veroudering, onvruchtbaarheid en nog veel meer.

Na het maken van enkele gezondheidstests ontvangt u een maatwerk advies om te verwachten ziekten te voorkomen.

Uw adviseur zal u vertellen waar u uw herstel dient te starten en selecteert persoonlijke programma’s ter bevordering van uw gezondheidstoestand.

Als u lid wordt van Coral Club, ontvangt u 20% korting op de aankoop van alle producten, zowel in het verkoopkantoor van sommige steden als in de online winkel op de officiële website.

TOP PRODUCTEN

ALGEMEEN GEZONDHEIDSCONCEPT

ALGEMEEN GEZONDHEIDSCONCEPTHet lichaam is voortdurend aan het werk en neemt voedsel, water, vitamines en mineralen op. Door de slechte kwaliteit van voedsel met conserveringsmiddelen en nitraten ervaart het lichaam daarbij constant ongemak. We hebben geen reserve organen op de plank liggen, maar het is mogelijk om met dit gezondheidsconcept van onze organen gezond te houden.

CORAL CLUB ACTIES MAART 2023
Elk lid van de Coral Club heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan de maandelijkse kortingsacties van het bedrijf in de vorm van speciale kortingen en luxe geschenken.

REINIGING VAN HET LICHAAM

REINIGING VAN HET LICHAAMVanwege de slechte kwaliteit van vet, ingeblikt en suikerrijk voedsel, wordt het aanbevolen om het lichaam twee keer per jaar te reinigen. Om daarbij het beste resultaat te krijgen, biedt Coral Club een stapsgewijze en uitgebreide methode bestaande uit natuurlijke ingrediënten voor het verwijderen van deze schadelijke stoffen uit het lichaam.

NIEUWS

PROMOTIE 5+1. PRENATAL VOOR DE GEZONDHEI...
15.03.2023
PROMOTIE 5+1. PRENATAL VOOR DE GEZONDHEI...
Promotie 5 + 1 in maart voor het vitamine-mineralencomplex om de gezondheid van de aanstaande moeder en kind Prenatal + te behouden.
Nieuw! Libidextra voor mannen
13.03.2023
NIEUW! LIBIDEXTRA VOOR MANNEN
Het zal mannen helpen hun seksuele activiteit en tevredenheid met seksuele relaties te vergroten.
Koraal drop. 10% korting. 1.03 - 15.03
04.03.2023
KORAAL DROP. 10% KORTING. 1.03 - 15.03
Het favoriete product van velen is zoethoutwortel met een korting van 10% tot 15.03. Het heeft een genezend effect op de luchtwegen en het maagdarmkanaal, vers...
Spirulina van de hoogste kwaliteit. 10 k...
04.03.2023
SPIRULINA VAN DE HOOGSTE KWALITEIT. 10 K...
Spirulina helpt om cholesterol te verlagen, verbetert de stofwisseling, helpt om gewicht te beheersen, verwijdert gifstoffen, geeft kracht en kracht. Spirulina ...
Maart Promoties
03.03.2023
MAART PROMOTIES
Maak kennis met de Maart promoties.
Dagelijkse Heerlijke Beauty Shake. 10% k...
26.02.2023
DAGELIJKSE HEERLIJKE BEAUTY SHAKE. 10% K...
De Daily Delicious Beauty Shake cocktails gebruiken collageenpeptiden van de toonaangevende fabrikant van innovatieve vormen van collageen uit Duitsland Onder h...

AFVALLEN

AFVALLENMet de kennis van de moderne technieken, en gebruikmakend van de nieuwste inzichten en laatste ervaringen van voedingsdeskundigen, bieden we een uniek programma voor gewichtsafname in 90 dagen.

GEZONDHEIDSPROGRAMMA'S

Programma voor de ogen
2023-01-25
PROGRAMMA VOOR DE OGEN
Het belangrijkste zintuig van de mens is de visuele perceptie van de wereld – het gezichtsvermogen. Het is belangrijk om het gezichtsvermogen in goede staat te ...
Programma voor het cardiovasculaire syst...
2023-01-25
PROGRAMMA VOOR HET CARDIOVASCULAIRE SYST...
Het hart is als een continue motor die het bloed rondpompt en een spier die gemiddeld 70 keer per minuut levenslang samentrekt. Om ervoor te zorgen dat de harts...
Programma voor de lever
2023-01-25
PROGRAMMA VOOR DE LEVER
Een belangrijk orgaan in het menselijk lichaam is de lever. De lever filtert gifstoffen uit het voedsel en beschermt het lichaam tegen verschillende kwalen en z...
Programma voor het centrale zenuwstelsel
2023-01-25
PROGRAMMA VOOR HET CENTRALE ZENUWSTELSEL
Het menselijk lichaam bestaat uit miljarden cellen, waaronder zenuwcellen. Bij sommige mensen worden deze zenuwcellen niet hersteld. Daarom is het noodzakelijk ...
Immuniteitsprogramma
2023-01-25
IMMUNITEITSPROGRAMMA
Het immuunsysteem beschermt ons lichaam 24 uur per dag tegen ziekten en gemuteerde cellen. Het is noodzakelijk om de immuniteit constant te versterken.
Vrouwen programma
2023-01-25
VROUWEN PROGRAMMA
Het vrouwelijke voortplantingssysteem wordt gereguleerd door het endocriene systeem en is verantwoordelijk voor de voortplanting. Het is belangrijk om preventie...

ABONNEER U OP DE NIEUWSBRIEF

ABONNEER U OP DE NIEUWSBRIEFWe nodigen iedereen uit om op afstand te leren om het lichaam te reinigen en te herstellen met behulp van een geïntegreerde aanpak. U ontvangt de laatste informatie uit de wereld van schoonheid en gezondheid.

ARTIKELS

Een stap-voor-stap programma om gezondhe...
04.09.2022
EEN STAP-VOOR-STAP PROGRAMMA OM GEZONDHE...
Handige en effectieve tips en verschillende detoxprogramma's om gezond te blijven en er jong uit te zien. Voor elk individu worden programma's geselecteerd.
Welke collageen kiezen?
13.06.2022
WELKE COLLAGEEN KIEZEN?
Om de schoonheid te behouden en de jeugd te verlengen, bieden we biologisch beschikbare vloeibare collageen voor vissen van Coral Club.
Hoe komt u van psoriasis, eczeem en neur...
28.11.2021
HOE KOMT U VAN PSORIASIS, ECZEEM EN NEUR...
In dit artikel leert u waarom huidziekten zoals psoriasis, eczeem en neurodermitis optreden en welke complicaties het dreigt.
Hoe chronische vermoeidheid te behandele...
04.08.2021
HOE CHRONISCHE VERMOEIDHEID TE BEHANDELE...
Chronische vermoeidheid, hoofdpijn en overwerk? Concentraat van natuurlijke diepzeemineralen in ionische vorm van Coral Club - Oceanmin.
Immuniteit leeft in de darm
16.07.2021
IMMUNITEIT LEEFT IN DE DARM
Darmgezondheid en immuniteit zijn met elkaar verweven. Geen wonder dat ze zeggen dat de darm een ​​belangrijk immuunorgaan is en verantwoordelijk is voor veel v...
Cystitis - blaasontsteking
15.07.2021
CYSTITIS - BLAASONTSTEKING
Het eerste symptoom van cystitis is vaak pijnlijk urineren met een gevoel van onvolledige lediging van de blaas. Als u niet op tijd actie onderneemt, kunt u koo...

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR В СВЕТЛОВОДСКЕ
NATALIIA SAVONIK
+38 (097) 730-24-71Om producten met 20% korting te kopen, moet u zich registreren op de officiële website van het bedrijf Coral Club. Na registratie neem ik contact met u op en help ik u bij het kiezen van een product, geef er een volledig advies over en help ik u ook bij het bestellen van producten via de website.