Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Programma's en sets / Healthy Gut
Darmherstel programma Healthy Gut / Onestack HG (Coral Club)

Healthy Gut

Doelgericht programma: Healthy Gut bevordert een allesomvattende stapsgewijze verbetering van de darmen en het spijsverteringsproces in het algemeen. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Healthy Gut" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Een gezonde darm is de sleutel tot een sterke immuniteit, goed gecoördineerd functioneren van alle lichaamssystemen, een mooi uiterlijk en een goede gezondheid.

Het programma omvat 18 producten die gericht zijn op het reinigen, normaliseren en herstellen van een gezonde darmfunctie. Het programma is ontworpen voor 30 dagen en bestaat uit 3 opeenvolgende fasen van elk 10 dagen.

FASE 1


Super-Flora (10 capsules), Coral Black Walnut (20 tabletten), Papaya (10 tabletten), Coral Alfalfa (10 capsules), Coral Lecithin (10 capsules), Coral Carnitine (10 capsules), Zaferan (10 capsules), Coral Burdock Root (10 capsules), Cascara Sagrada (10 tabletten), Coral-Mine (10 sachets).

In de eerste fase is er een zachte reiniging van de darm en normalisatie van de ontlasting. Het lichaam wordt bevrijd van giftige stoffen, parasieten (wormen) en afvalproducten. De ontgiftingsprocessen worden geactiveerd, de werking van de lever, galblaas en nieren verbeterd.

FASE 2


Super-Flora (10 capsules), Coral Artichoke (10 capsules), Assimilator (10 capsules), Coral Lecithin (10 capsules), AquaOx (10 capsules), Zaferan (10 capsules), Coral Magnesium (10 capsules), Coral-Mine (10 zakjes).

De tweede fase van het programma is gericht op het geleidelijke herstel van gunstige darmmicroflora, het verbeteren van de voedselvertering en opname van voedingsstoffen en het activeren van de intestinale secretoire functie.

Om dit te doen, bevat de samenstelling producten die helpen het aantal nuttige bacteriën te verhogen en te herstellen, de spijsvertering te optimaliseren en de synthese van enzymen te reguleren. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van het genezingsproces, waarvan de kwaliteit van de opname van voedingsstoffen en energie in het spijsverteringskanaal uiteindelijk afhangt.

FASE 3


Super-Flora (10 capsules), Papaya (10 tabletten), Coral Taurine (10 capsules), Omega 3/60 (10 capsules), Coral Alfalfa (10 capsules), Zaferan (10 capsules), Coral Magnesium (10 capsules), Spirulina Tablets (10 tabletten), Coral Burdock Root (10 capsules), Coral-Mine (10 sachets).

Tijdens de derde fase van het programma wordt de spijsverteringsfunctie genormaliseerd. Het herstel van de darmmicroflora gaat door.

Om het aantal nuttige bacteriën te verhogen en hen de voeding te geven die ze nodig hebben, zijn voedingsmiddelen met veel voedingsvezels opgenomen in het programma. Enzymen bevorderen een goede spijsvertering en opname van voedingsstoffen. Het tekort aan vitamines en mineralen wordt gecorrigeerd. Antioxidanten beschermen de weefsels van het spijsverteringsstelsel en bevorderen hun regeneratie.

EIGENSCHAPPEN


Het programma draagt ​​bij aan:
arrow
herstel van de darmfunctie;
arrow
versterking van het immuunsysteem, waardoor de weerstand van het lichaam tegen infecties en virussen toeneemt;
arrow
optimalisatie van het metabolisme;
arrow
verbetering van gezondheid en uiterlijk.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten