Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska

Registratie bij Coral Club

Om Coral Club-producten in België met een maximale korting te kopen, moet u een verwijzingslink ontvangen van de distributeur/consulent Valentyna Poniatovska. Via deze link kunt u een gratis kortingskaart aanvragen en als clublid bedrijfsproducten kopen met 20% korting in elke stad en elk land ter wereld, en bestellen via de online winkel op de officiële website.

Voor elke aankoop ontvangt u cumulatieve punten. Wanneer u 500 punten verzamelt, wordt u een premium-klant en ontvangt u nog eens 10% cashback-korting.

Om een ​​gratis kortingskaart aan te vragen, kunt u op een handige manier contact opnemen met een adviseur via instant messengers of door het formulier onder op deze pagina in te vullen. Een consultant neemt zo snel mogelijk contact met u op, geeft u advies, beantwoordt uw vragen en zorgt voor een verwijzingslink voor registratie op de officiële Coral Club-website.
Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Voornaam


Telefoon


E-mail


Het berichtNa registratie zal consultant Valentyna Poniatovska u kennis laten maken met het bedrijf en de producten, een individueel programma selecteren, altijd contact met u opnemen en u begeleiden bij het gebruiken van producten. Hij/zij zal u vertellen hoe u aankopen kunt betalen met behulp van bonuskortingen en de mogelijkheid om partner te worden om extra inkomsten te genereren en uw eigen bedrijf op te bouwen.

Als u via een andere distributeur over Coral Club heeft gehoord, neem dan contact met hem op voor overleg en verdere registratie.