Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Beoordelingen en resultaten

Beoordelingen en resultaten

Voornaam


TerugroepenValentyna Poniatovska
Valentyna Poniatovska
19.07.2023
Ik ben bijna 3 jaar geleden begonnen met het nemen van Coral Club-producten. Ik had constant hoofdpijn, krachtverlies, vermoeidheid, pijn in het epigastrische gebied, opgeblazen gevoel, obstipatie, aambeien, bloedvaten in de vingers gingen vaak kapot en blauwe plekken verschenen, spierpijn en pijn in de dij, krampen, opvliegers, haar begon te uitvallen en brekende nagels, ik kwam aan... Maar alle tests vielen binnen de normale waarden en de doktoren vonden niets. Ik moest het zelf uitzoeken en mijn gezondheid in eigen handen nemen. Dank het lot dat ik hier ben!
Nu ik terugkijk en de oorzaken van mijn problemen begrijp, denk ik met afschuw aan tot welke diagnoses het zou hebben geleid als ik niet op tijd was begonnen mezelf te reinigen, het "juiste water" te drinken en het lichaam cellulaire voeding te geven!
Hoe belangrijk is de kennis over de basis van gezondheid, die artsen en specialisten van Coral Club met ons delen!
Ik werd verliefd op de producten, het bedrijf! Hier heb ik alles voor mezelf gevonden en op één plek: ik heb mijn gezondheid hersteld en behouden met behulp van het Health Concept, ik drink heerlijk levend Coral-Mine alkalisch water, ik gebruik producten voor schoonheid (Promarine Collagen Peptiden) en gewichtsbehoud (Lipostick Fit), ik geniet van de geweldige Privilege anti-aging cosmetica. Ik ben 62 jaar oud en anderen zeggen dat ik er 10 jaar jonger uitzie.
Ik bedank het bedrijf voor een geweldig product, bedankt voor mijn geweldige resultaten!!!
Gerhard Jeltes
Gerhard Jeltes
17.07.2023
Ik gebruik de producten van Coral Club nu al bijna drie jaar. Gedurende deze tijd ben ik dankzij het Health Concept van veel gezondheidsproblemen afgekomen. Seizoensallergieën, allergieën voor bijna alle soorten fruit (nu eet ik alles), regelmatige hoofdpijnen, jeuk op de huid, problemen met maag en darmen, zijn allemaal verdwenen. Ik had ook problemen met het bronchopulmonale systeem: constant hoesten, kortademigheid, astmatische symptomen; ik heb 12 jaar lang een inhalator (corticosteroïden) gebruikt (ik stopte ermee in de tweede fase van het Health Concept, na het Parashield-programma). Ik had last van een prostaatvergroting, mijn PSA waarde groeide constant en was al 8,8. Maar na drie maanden van het programma van 90 dagen nam het in korte tijd spectaculair af en kwam het binnen de veilige waarde - de laatste test liet 3,7 zien (toelaatbare max. waarde is 4).
Ik ben erg tevreden met de resultaten, ik gebruik de producten nog steeds en mijn gezondheid blijft constant goed. Dit geeft me de mogelijkheid om actief te blijven en te genieten van het leven op mijn 71ste!
user incoral
Maria Makar
15.07.2023
Veel mensen laten hier reviews achter, zowel positief als negatief. Sommige hebben zelfs motivatie en bevestiging nodig. Ik kan alleen voor mezelf spreken. Ik ben 48 jaar oud en gebruik al drie jaar Coral Club-producten en ben daarom lid van deze club. Ik nam producten om het lichaam te reinigen, een ervan is Coral Detox (milde reiniging van het lichaam van gifstoffen, 3 maanden) en Colo-Vada (sterkere reiniging, twee kuren van twee weken), en gebruik regelmatig Coral-Mine in water. Vanaf 95 kg ben ik 15 kg afgevallen.
user incoral
Marina
14.07.2023
Veel mensen laten hier reviews achter, zowel positief als negatief. Sommige hebben zelfs motivatie en bevestiging nodig. Ik kan alleen voor mezelf spreken. Ik ben 48 jaar oud en gebruik al drie jaar Coral Club-producten en ben daarom lid van deze club. Ik nam producten om het lichaam te reinigen, een ervan is Coral Detox (milde reiniging van het lichaam van gifstoffen, 3 maanden) en Colo-Vada (sterkere reiniging, twee kuren van twee weken), en gebruik regelmatig Coral-Mine in water. Vanaf 95 kg ben ik 15 kg afgevallen.
Tatjana
Tatjana
24.03.2023
Ik ben echt dol op Coral Products. Ze hielpen bij het wegwerken van overgewicht, pijn in de gewrichten en het hoofd, maakten de huid schoon, verjongd met 20 jaar.
user incoral
Irina Lisitsyna
14.02.2023
Ongeveer 15 jaar geleden kreeg ik rosacea op mijn gezicht. Dit werd behandeld met pillen en gel, voorgeschreven door de dokter. Er waren verbeteringen, maar niets verdween. Ik keek soms naar de recensies van mensen die hetzelfde probleem hadden die ik al jaren had. In 2021 las ik een recensie die mijn gezicht veranderde. Een vrouw gaf het advies om het lichaam met producten van Coral Club schoon te maken. Ik gebruikte Detox, Antiparasite en Colo Vada en 2 jaar lang weet ik niet meer wat rosacea is.
user incoral
Mayra
08.05.2022
De eerste dag dat ik begin met het detox programma. Ik heb veel problemen: overgewicht, het thyroxinegehalte is veel te hoog, vermoeidheid, kortademigheid, depressie. Ik hoop op een wonder. Ik zal alle regels en aanbevelingen volgen.
Alesya Trishina
Alesya Trishina
26.01.2022
Wij hanteren het product- en gezondheidsconcept van de Coral Club. Mijn man en ik herstelden onze gezondheid en de gezondheid van onze dierbaren, moeders en vaders. Mijn man had een hernia tussen de wervels en artrose van de lumbale wervelkolom. Hij werd lange tijd in ziekenhuizen behandeld, maar niets hielp, en daarna lag hij nog bijna een half jaar in bed! Ik had allergieën en astma, vaak zwelling van het gezicht en lichaam. Nu we het concept met Coral Club-producten hebben voltooid, voelen we ons geweldig! We vertellen en laten zien aan anderen hoe ze het product kunnen gebruiken.
Larisa Obukhova
Larisa Obukhova
16.12.2021
Mijn schoonmoeder, 79 jaar oud (10 jaar geregistreerd bij oncologie), voelde een week geleden pijn, pijn in haar hoofd, haar temperatuur steeg. De volgende dag stelde de dokter een dubbele longontsteking vast en later bevestigde hij de analyse Covid. Ze kreeg injecties volgens het protocol en voegde liposomale vitamine D3 en Phytoviron toe. Na 4 dagen steeg de temperatuur niet meer, op de 7e dag was het reukvermogen hersteld en deed ze al het huishouden weer. Op de 10e dag ging ze buiten wandelen. Het is een maand geleden en zij voelt zich goed.
user incoral
Halina
09.07.2021
Op aanraden van mijn schoonheidsspecialiste besloot ik Coral Detox te proberen. Ik had last van hoofdpijn en obstipatie. Ik heb al heel lang last van deze problemen, sinds mijn 16e. Vroeger wist ik natuurlijk niet eens dat een keer per week naar het toilet gaan erg ongezond is, dat de stoelgang regelmatig zou moeten zijn - elke dag. Ik dacht dat het erg handig is als je ergens heen gaat en je er onderweg niet aan hoeft te denken! En toen begonnen de problemen. Ik gebruikte het programma gedurende 1 maand en voelde langzaamaan dat mijn buik niet op mijn longen drukte ... Zulke aangename sensaties.
Lyudmila Zimina
Lyudmila Zimina
05.04.2021
Ik wil Coral-Club bedanken.
Dankzij het "gezondheidsconcept" loste ik niet alleen mijn gezondheidsproblemen op, viel ik niet alleen 15,5 kg af, werd ik jonger en mooier (vrouwen complimenteren me ... en dat is mij veel waard ...), en vooral dankzij de ideologie van het bedrijf, zijn benadering van de gezondheid van elke persoon, unieke producten en zijn systeem, kreeg ik ook kansen zonder grenzen. Met nieuwe energie naar een nieuw leven. Ik raad het iedereen aan!
Tatjana Gaidasheva
Tatjana Gaidasheva
08.03.2021
Ik ben 55 jaar oud.
Sinds mijn kindertijd heb ik problemen met de darmen - constipatie: 2-3 keer per week. In de 7e klas begon hoofdpijn - mijn hoofd deed pijn van 's ochtends tot' s avonds. Altijd willen slapen, regelmatig verkouden.
Op 20-jarige leeftijd de dreiging van een miskraam, ontstekingen, erosie, op 27-jarige leeftijd hepatitis C (ik doneerde bloed en raakte besmet).
Verder werden de problemen alleen maar groter - sinusitis, chronische tonsillitis, de dreiging van een operatie: problemen met het voortplantingssysteem; overgewicht, gastritis van de maag en dan een zweer.
Na het gezondheidsconcept te hebben voltooid, zijn veel problemen in het verleden gebleven.
Olga Petrova
Olga Petrova
13.01.2021
Ik gebruik Coral Club producten al meer dan 5 jaar. Kwam hier voor gezondheid. Ik werd gekweld door frequente verkoudheid - SARS, Angina, Influenza, Sinusitis. Elk kwartaal regelmatig 1-2 keer. Problemen met het maagdarmkanaal, pijn in de maag. Op de rug, in het gebied van de schouderbladen, ontstonden 2 bultjes, vergelijkbaar met vetbultjes. Godzijdank is het allemaal verleden tijd, ik vergat alles wat ik hierboven schreef.
Ik heb het Gezondheidsconcept - het lichaam reinigen - Detox, het Parasitaire programma en het reinigen van de darmen doorlopen en alles werd beter, waar ik erg blij mee ben. Mijn man heeft met mij een reiniging ondergaan, nu vergat hij wanneer hij verkouden was, hoewel hij in een groot team werkt waar andere mensen regelmatig ziek worden. Hij behoudt nog steeds zijn immuniteit.
Mijn moeder heeft 3 jaar geleden ook een goed resultaat behaald, ze heeft ook eerst een reiniging ondergaan, haar bloedsuikerspiegel en bloeddruk zijn weer normaal geworden, ze had diabetes.
Meer recent werd bij een neef psoriasis vastgesteld, het hele lichaam was bedekt met rozerode plaques, waarvan het oppervlak schilferig was, jeukte en bedekt was met schubben. De dokter zei: ‘Leer er maar mee te leven, het is niet te genezen’, druppels en zalfjes hielpen niet. We hebben het Health Concept met haar gedaan, de huid is na 3 maanden helder.
Tatiana Shahbander
Tatiana Shahbander
11.12.2020
Ik begon zonder veel hoop aan het 90 Day Detox-reinigingsprogramma: 3 jaar eerder kwam ik snel aan en kon ik er niets aan doen.
Maar het resultaat overtrof al mijn verwachtingen! Ik verloor niet alleen 10 kg en 18 cm omvang, maar mijn sinusitis, tandgevoeligheid, huiduitslag en vermoeidheid verdwenen. Mijn smaakpapillen klaarden op: ik werd verlost van de koolhydraatverslaving en werd verliefd op groenten. In ruil daarvoor kreeg ik lichtheid, goed humeur, strakkere huid, sterke immuniteit!
Ik raad Coral Club aan!
user incoral
Kubotsjkina Elena
10.09.2020
Ontgiften
Mijn eerste ontgiftingskuur.
Ik begon met een gewicht van 59, volumes van 94/71/96, en een verlangen om de huid van mijn gezicht te reinigen.
Voeding in dit programma was gemakkelijk voor mij, want zelfs vóór de detox begon ik geïnteresseerd te raken in deze kwestie.
Er waren wat problemen tijdens de tweede fase (inname van sorberende cocktails), maar die werden snel opgelost en het resultaat verbaasde me!))
Ik werd niet zozeer getroffen door de kilo's en de ongelooflijke transformatie van de huid ... maar door de lichtheid die ik voelde: waarschijnlijk heb ik me nog nooit zo gevoeld!
Elena Nedogibchenko
Elena Nedogibchenko
20.08.2020
Onze producten doen wonderen. Na de verwonding van het rechterschoudergewricht (ik tilde een gewicht in een ruk op), werkte de arm voor tillen, buigen, naar de zijkant bewegen helemaal niet meer, de pijn was constant. Op MRI tekenen van subacromiale impingement stadium III, volledige ruptuur van de supraspinatuspees, gedeeltelijke ruptuur van de pees van de subscapularis-spier (abdominale atrofie van de supraspinatus en subscapularis-spieren - oude sportblessures), tendinopathie van de infraspinatus, kleine ronde spie, mogelijk een volledige ruptuur van de pees van de lange kop van de biceps, degeneratieve veranderingen in de gewrichtskom met een opening in het achterste-bovenste segment, matige synovitis en periarticulaire bursitis van het rechterschoudergewricht.
Men adviseerde een operatie, daarna in de spalk met opgeheven arm gedurende 1,5 maand en een jaar revalidatie. Ik ben een actief persoon, het paste niet bij mij.
Ik had niet eens verwacht dat er zo snel een positief resultaat zou worden gevoeld.
Coral Mine met H-500, Coral Boswellia 2 caps 3 keer bij de maaltijd gedurende 1 maand (verlicht pijn zeer goed, nam geen andere pijnstillers), daarna nog eens 2 weken 1x3 keer, Ca-Mg Complex 2x2 keer, MSM 2 in de 's ochtends en natuurlijk B-Luron 's ochtends 30 ml na de maaltijd. Na 2 weken at ik al met mijn rechterhand, na 3 weken kon ik mijn arm heffen en achter mijn rug draaien. Revalidatie met geleidelijke belasting. Met verhoogde pijn - crème, Boswellia. Ik ben een week geleden klaar met het gebruik van Bi-Luron en het effect van de actie gaat door. De hand werkt volledig, ik til gewichten, tot 3 kg, zonder explosiviteit. Mijn zicht is ook verbeterd.
Olga
Olga
10.07.2020
Coral Detox is voor iedereen het hele leven nodig. Dit is de basis en garantie voor een lang en actief leven. Of we het nu leuk vinden of niet, gifstoffen komen elke seconde ons lichaam binnen. We ademen onreine lucht in, we drinken dode drankjes, we eten niet-levend voedsel, ik heb het niet eens over slechte gewoonten. Het helpt me om de hele dag energiek, gezond en jong te zijn. Dank aan het bedrijf voor zo'n product dat iedereen nodig heeft.
user incoral
Marina
06.06.2020
Mijn omvang is perfect afgenomen, ik zie er slanker uit en zelfs de zwelling op mijn benen is verdwenen, de schoenen knellen niet. Ik dronk veel koraal water en pentokan.
Ema Kushnirsky
Ema Kushnirsky
06.06.2020
Ik wil met jullie het resultaat delen van een geweldige vrouw die 72 jaar oud is. 10 jaar geleden kreeg ze een ongeluk en haar leven veranderde drastisch door een ernstige dwarslaesie. Een operatie, veel medicijnen en maandelijkse pijnlijke injecties in de ruggengraat, een sterke beving van de arm.
In de afgelopen 10 maanden heeft ze verschillende chemische medicijnen geweigerd, de injecties volledig stopgezet en de tremor is gestopt. Wandelingen met Scandinavische stokken 6 km, tennissen. Ze drinkt ons magische water, mineralen en vitaminen. Het leven is terug!
Nonna Gladkikh
Nonna Gladkikh
03.05.2020
Coral Club houdt zich bezig met gezondheid en helpt ons lichaam om het immuunsysteem goed te gebruiken. Als je dit hebt begrepen, kun je elke ziekte behandelen, en van daaruit kun je er helemaal vanaf komen! Het is moeilijk, maar echt! Dit is waar het idee van Coral Club op gebaseerd is: zuivering, voeding, bescherming en correct gebruik van de hulpbronnen van uw lichaam, elk van zijn cellen! Door producten toe te passen en uit te proberen begrijp je hoe het allemaal werkt. En nog een ding… naast de uitstekende resultaten die ik in mijn familie heb behaald, behalen mijn consumenten ook resultaten. Welnu, doktoren diagnosticeerden bijvoorbeeld een kind met autisme en hij begon zich te ontwikkelen als een gewoon, normaal kind! Kanker is verdwenen! Onvruchtbare vrouwen bevallen! Bewijst dit niet dat de producten werken?
Tatjana Braun
Tatjana Braun
02.05.2020
Er zijn veel recensies over de Coral Club, zowel positief als negatief. Negatieve beoordelingen worden voornamelijk geschreven door degenen die producten hebben gebruikt zonder het dieet of het gezondheidsconcept in acht te nemen. Of iemand die jarenlang ziektes heeft opgestapeld en nu één product heeft gekocht en direct resultaat wil hebben. Dat gebeurt niet. In een apotheek kopen we een medicijn en verwijderen we de pijn, het symptoom, maar de oorzaak van het probleem blijft. Bij Coral Club begeleidt een competente adviseur u naar het resultaat en leert u bovendien over genezingssystemen. Sommigen zouden zeggen dat het duur is! Maar ik geloof dat voorkomen nog steeds goedkoper is dan genezen!
user incoral
Natalie
01.05.2020
Goedemiddag. Er zijn negatieve recensies over het bedrijf Coral Club op internet, maar ze zijn emotioneel en bevatten weinig informatie. Ik hoor graag de argumenten.
Larisa Obuchova
Larisa Obuchova
25.04.2020
Review van mijn vriendin Alexandra over het gebruik van B-Luron:
Ik merkte dat tijdens het gebruik van B-Luron de nagels sterk werden en alsof ik ze had gepolijst en bedekt met een kleurloze vernis.
Al met al een geweldig product, ik ben dankbaar, ook voor het helpen met mijn ruggengraat). Ik raad het aan!
Meer in detail dan:
- Het ‘s ochtends kraken van de gewrichten is verdwenen (iedereen weet wat het is).
- De acute pijn in het midden van de rug ging weg (ik weet waarom het was, op de MRI - Schmorlse noduli over de hele wervelkolom - de gevolgen van jong sporten).
Erg blij met het resultaat!
user incoral
Isaac
12.04.2020
Mijn naam is Isaak. Ik ben 72 jaar oud. Ik ben anesthesioloog, mijn werk is intensief en verantwoordelijk. Ik maakte pas 1,5 maand geleden kennis met het Coral Club concept, daarvoor dronk ik praktisch geen gewoon water. Nu gebruik ik het programma Coral Detox; mijn energie is toegenomen, en vooral heb ik geen herrie meer in mijn hoofd, wat betekent dat de vaten schoon beginnen te worden, waar ik ongelooflijk blij mee ben en ik weet zeker dat andere resultaten niet lang op zich zullen laten wachten. Alle gezondheid!
Larisa Obuchova
Larisa Obuchova
06.04.2020
Goedemiddag vrienden! Mijn resultaten.
Ik onderneem systematische stappen en 10 jaar geleden hierdoor kon ik een operatie voorkomen om een ​​goedaardige tumor te verwijderen en ook zonder medicijnen. Wat heb ik gedaan? Aangepaste voeding, positief denken en voedingscorrecties volgens gezondheidstechnologie. En na een periode van fysieke uitputting kwam ik weer aan, de schildklier keerde terug naar normaal, de darmen begonnen te werken, zwellingen op het been begonnen te verminderen, de nieren begonnen beter te werken, de depressie ging weg, ik kreeg meer energie, begon te glimlachen en van het leven te genieten. Ik ga verder op deze weg.
Olga Petrova
Olga Petrova
23.03.2020
De persoon die schrijft dat de Coral Club oplichterij is, begreep de producten en het zuiveringsconcept niet, of hij had een ander doel, of de persoon was niet betrouwbaar.
Er is veel rotzooi op internet, je kunt informatie vinden over elk internetbedrijf, waar ze schrijven dat het oplichterij is. Om een ​​claim te kunnen indienen heb je harde bewijzen nodig.
Zelf kwam ik meer dan 5 jaar geleden bij Coral Club, uitgenodigd door een vriend. Na 40 jaar begonnen gezondheidsproblemen, frequente verkoudheid, problemen met het maagdarmkanaal, huiduitslag. Ik was op zoek naar hoe ik mezelf kon helpen zonder mijn lichaam te schaden en besloot de producten van Coral Club te proberen, ging door het Health Concept en voila, ik kan me niet meer herinneren dat ik verkouden was en het spijsverteringskanaal verbeterde. Bovendien had mijn moeder diabetes, nu is de bloedsuikerspiegel normaal.
Ik raad aan om de positieve beoordelingen te lezen, er zijn er veel.
Tatjana Braun
Tatjana Braun
22.03.2020
Je moet de producten proberen en dan oordelen! Ik ben een scepticus en controleer alles zelf. Nadat ik op 37-jarige leeftijd op het ministerie van Binnenlandse Zaken had gewerkt, ging ik met vroegpensioen, ik stortte helemaal in, at fastfood, dronk helemaal geen water, alleen koffie. Ik heb de producten geprobeerd! Ik geloofde het eerst helemaal niet! Maar ik kreeg resultaat en toen nog meer. Daarom zal ik dit zeggen: "Oordeel niet te vroeg!”
Viktoriya Kuzijkova
Viktoriya Kuzijkova
19.03.2020
Goedemiddag vrienden! Mijn gezondheidsresultaten zijn heel positief, ik ben verlost van blaasontsteking, die me al 30 jaar plaagde, en artrose. Ik kreeg energie en een verlangen om te leven, het spijsverteringskanaal verbeterde, ik viel af, dankzij reiniging met Coral Club producten. Ook mijn familie en vrienden, dankbare klanten verbeteren hun gezondheid met onze gerichte programma's. Ik dank Coral Club voor het Health Concept en voor kwaliteitsproducten, ik wens iedereen geluk en gezondheid!
Tatjana Braun
Tatjana Braun
13.02.2020
Tien jaar geleden maakte ik kennis met de producten van Coral Club. Ik besloot het effect van het Concept of Health op mezelf te testen. Begonnen met de Pack of Life. Na ongeveer 10 dagen begon ik opgewekt en energiek wakker te worden, de zwelling onder mijn ogen verdween. Tijdens het antiparasitaire programma op de 16e dag verdwenen de wratten op mijn arm. Na het voltooien van het Colo-Vada Plus programma, raakte ik cellulitis en extra 7 kg kwijt. Verbeterde huidconditie en teint. Over het algemeen raad ik iedereen aan om dit gevoel te ervaren. Als je bang bent, doe dan gewoon alles onder controle van je adviseur.
user incoral
Elena Didovets
15.12.2019
Ik ben een liefhebber van knutselen in mijn zomerhuisje in de zomer, ik ga vaak naar het bos voor paddenstoelen en bessen, soms vergat ik mijn handen te wassen met water en zeep. Eens ontmoette ik een vriendin in de winkel, die merkte dat ik er moe en geïrriteerd uit begon te zien. Tijdens het gesprek klaagde ik dat ik onregelmatige ontlasting had, vaak buikpijn had en zonder reden in een depressie raakte. De vriendin adviseerde om een ​​antiparasitair programma van Coral Club te doorlopen. Ik ben een scepticus maar besloot het eens te proberen. Ik begon met het parasietenprogramma, volgde daarna het Healthy Gut programma en na twee maanden zag ik mijn resultaten. De huid werd schoon, vermoeidheid werd als met de hand verwijderd, de stemming verbeterde. De producten van het bedrijf doen wonderen.
Elena Nedogibchenko
Elena Nedogibchenko
07.12.2019
Over welke problemen u zich ook zorgen maakt, begin met Coral Mine - koraalwater. Of nog beter! Begin met Coral Detox. Dit is een soort van diagnostisch laboratorium! Het zal al uw problemen in kaart brengen: hoeveel uw lichaam verzuurd is en vol zit met toxines. We hebben een kant en klaar programma om het lichaam in negentig dagen op cellulair niveau te reinigen.
user incoral
Tatjana
10.12.2018
Ik ga nu door de Colo-Vada 2 Plus - darmreiniging. Ik dacht dat het moeilijk zou zijn, maar dankzij een goed doordachte systematische aanpak, dat wil zeggen dat alle enzymen, sorptiemiddelen, bacteriën, mineralen, vitamines, water, vezels in capsules zitten, die verpakt zijn in pakketten, waar elke stap beschreven staat, is alles duidelijk en toegankelijk. Op de 9e dag zag ik een resultaat dat mijn verwachtingen overtrof. Het programma is nog niet afgelopen en nu voel ik me al beter, ik heb energie, opgewektheid, ik begon beter te slapen. Het product werkt - kan ik met vertrouwen zeggen. Ik ben de persoon die me deze kans heeft laten zien erg dankbaar.
Tatjana
Tatjana
01.10.2018
Iedereen die in gewicht wil afnemen en spiermassa wil winnen, luister naar het resultaat van de wereldkampioen bodybuilding Dmitry Murzin. Hij veranderde zijn lichaam in 90 dagen met de volgende Coral Club producten: Protivity, Hi-Fiber, H-500, Coral Detox en Coral-Mine.
Halina Artemenko
Halina Artemenko
23.09.2018
Na meer dan 12 jaar ervaring in het gebruik van de producten van de club, kan ik resoluut zeggen: "met onze wellnessprogramma's heeft iedereen resultaat!" Iedereen die hun aanbevelingen opvolgt. Ik heb veel resultaten gekregen. Ook mijn familie en vrienden hebben veel resultaten. Sterker nog - van klanten die hebben geleerd hoe ze hun resultaten kunnen behalen via de natuurlijke programma's van de club.
Elena Bilik
Elena Bilik
24.05.2018
Gisteren deelde de klant Kucheryavenko Lyubov met mij de resultaten van de vorderingen van haar kleinzoon. Kleinzoon is 10 jaar. Hij was lui op school, je kon hem niet dwingen huiswerk te maken, hij had gezondheidsproblemen van kinds af aan. We zijn begonnen met een parasitair programma: Coral Mine Water, Coral Black Walnut Leaf, Pau ‘d Arco, Silver Max. Hij gebruikte het drie maanden lang, omdat er veel problemen waren. Hij kreeg weer energie, hij begon te sporten. Daarna nam hij cellulaire voeding: Spirulina, Ca-Mg, Ultimate, Lecithine, Omega 3-60 en Visi-Prime. Vandaag behaalde hij de 1e plaats in de klas wat betreft leessnelheid, zijn schoolwerk is verbeterd, hij is actief in de klas, zijn ouders en grootmoeder zijn blij! Dank aan de Club voor kwaliteitsproducten!
Elena Bilyk
Elena Bilyk
04.05.2018
Uitslag Kolesnik Nadezjda (Zaporozhye).
Tijdens de bevalling was het vruchtwater groen. Het kind begon een etterende uitslag te krijgen. Op de leeftijd van 1 maand verklaarden artsen infectie, dystrofie van de 1e graad.
Leerde over Coral Club. Ik begon mijn kind de antiparasitaire tinctuur nr. 7 te geven. Op de 3e dag was er een volle luier parasieten. En dus kwamen de wormen er 3 dagen uit. Parasitaire druppeltjes hadden een duur van 21 dagen. En dan elke 2-3 maanden voor preventie. Van 5-6 maanden voor preventie schakelde ik over op Parafight - een antiparasitair complex. 1 capsule voor 2 dagen.
Vanaf de eerste maand heb ik Colostrum, Assimilator en Digestive Formula, MindSet toegevoegd. Ik deed een beetje van de capsules in de melk en voedde mijn dochter. Geleidelijk verdwenen de problemen. Mijn dochter is zwaarder geworden.
Daarna ben ik overgestapt op geitenmelk en daar spirulina aan toegevoegd. Coral Mine water op permanente basis.
Met 8 maanden was het scheelzien verdwenen. De producten zijn absoluut veilig en kunnen vanaf de geboorte aan kinderen worden gegeven.
user incoral
Olga Smirnova
02.05.2018
Ik koop nu al twee jaar vitamines van het bedrijf Coral Club - Ultimate, 24 Seven. Dankzij hen begonnen mijn kind en ik minder ziek te worden van verkoudheid en virusziekten, en als we ziek worden, dan niet lang en in een milde vorm. Ik hou ook erg van Silver Max (Colloïdaal Zilver). Dit is een uniek product, een zeer goed antisepticum. Bij verkoudheid raken de adenoïden van mijn kind ontstoken en verschijnt er onmiddellijk een loopneus, dankzij deze remedie, een dag of twee en een loopneus, zoals nog nooit was gebeurd. We stopten zelfs met het gebruik van hormonale medicijnen, zonder welke we voorheen niet konden. Ik gebruik ook Colloïdaal Zilver als virusprofylaxe bij het verlaten van het huis.
Elena Bilyk
Elena Bilyk
01.05.2018
Ik ben 13 jaar geleden lid geworden van de club. Ik was geïnteresseerd in biologisch beschikbaar gezond water van Coral Mine en het Colo-Vada lichaamsreinigingsprogramma. Ik vond mezelf niet ziek en dik. Als iemand me ziek zou noemen, zou ik beledigd zijn. Ik ging regelmatig sporten voor de gezondheid, voeding gecontroleerd. Met een lengte van 170 cm was mijn gewicht 64-65 kg. Stoornissen zoals allergieën aan het einde van de zomer, oppervlakkige nachtrust, vermoeidheid 's avonds, periodieke constipatie werden als de norm beschouwd. Na de eerste Colo-Vada woog ik 8 kg minder! Denk je dat ik ben geworden als een droge spriet? In geen geval! Het liet de slakken van de darmen en het giftige water achter dat zich verstopte in de verre hoeken en gaten van de intercellulaire ruimte. Er kwam energie, allergieën gingen weg, de darmen begonnen normaal te werken, de slaap werd diep en er was minder tijd nodig om te rusten. Sindsdien doe ik Colo-Vada regelmatig, 2-3 keer per jaar. Gewicht weer normaal, stabiel 58 kg. Ik voel me geweldig, en met 60 jaar vind ik mezelf leuk!
user incoral
Miroslava
28.04.2018
Coral Club producten zijn niet alleen geschikt voor mensen, maar ook voor dieren. Voedsel geven aan een zwangere hond. Als gevolg hiervan kregen we absoluut gezonde puppy's met sterke tanden, glanzende vacht en sterke immuniteit.
user incoral
Alina Trigub
20.04.2018
Ik heb van mijn vriendin veel gehoord over Coral Club producten en koraalwater. Haar resultaten inspireerden mij. Ze verloor die extra kilo's en zag er 5 jaar jonger uit. Ik keek online om recensies te lezen. Er zijn zowel positieve als negatieve. En toch besloot ik de producten van het bedrijf zelf te testen. Ik heb het Colo-Vada Plus-programma gekocht en dat was heel geslaagd. Het resultaat is dit: ik viel 7 kg af in twee weken en om eerlijk te zijn was ik tevreden met het resultaat. Het programma is erg zacht en comfortabel. Ik raad iedereen Coral Club producten aan. Probeer het zelf en trek dan pas conclusies.
Ivanova Galina, 62 jaar oud
Ivanova Galina, 62 jaar oud
18.04.2018
Voordat ik bij het bedrijf kwam, leed ik aan hoge bloeddruk, seizoensgebonden allergieën, astma en een beroerte. Ik ben al heel lang op zoek naar een remedie. Van mijn dochter leerde ik in 2003 over het wonderbaarlijk helende Levend Water en het reinigingsprogramma Colo-Vada Plus.
Verbetering van het lichaam begon met het concept van gezondheid. Gewicht verlaagd van 94 kg naar 70. Bovendien werd de bloeddruk weer normaal. Na het voltooien van verschillende Colo-Vada Plus-programma's, leed ik niet langer aan allergieën en keerde ik terug naar het normale leven. De afgelopen 14 jaar ben ik niet bij de dokter geweest, ik ben zelf bezig met het behoud van mijn gezondheid. Ik drink tot 3 liter per dag van het juiste Coral Mine-water en ik doe twee keer per jaar een lichaamsreiniging.
Als u geïnteresseerd bent in mijn gezondheidsresultaat, deel ik graag informatie met u. Ik wens jullie allemaal een goede gezondheid!
user incoral
Marina Kuzmina, 38 jaar oud, Novoaltaisk
03.02.2018
Tien jaar lang droomde ik ervan om af te vallen. Met een lengte van 155 cm woog ik 90 kg. Ik heb verschillende methoden geprobeerd om af te vallen, waaronder een streng dieet volgen. Als gevolg hiervan keerde het gewicht terug, en zelfs meer dan dat. Ik was op zoek naar verschillende opties, en zoals ze zeggen, wie zoekt, zal vinden! En zo gebeurde het, ik maakte kennis met het project "Verander jezelf in 90 dagen" en het resultaat is zichtbaar! Gewicht begon af te nemen, energie begon te verschijnen, pijn in de gewrichten verdween, bloeddruk werd weer normaal. En dit resultaat houdt al 3 jaar stand! De droom kwam uit! Ik heb een slank figuur en jeugd bovendien!
user incoral
Elena Vagner, 40 jaar oud, Barnaul
10.01.2018
Lange tijd was ik op zoek naar een mogelijkheid om af te vallen zonder te vasten. Nadat ik kennis had gemaakt met het project "Verander jezelf in 90 dagen", verloor ik gewicht van 111 kg naar 68 kg. Mijn uiterlijk veranderde, van een volwassen tante veranderde ik in een jonge vrouw. Met de afname van het gewicht raakte ik van chronische vermoeidheid af, daalde de bloeddruk, nam de zwelling af, ging de pijn in de gewrichten weg, werd de huid schoon, zonder papillomas en korstjes.
user incoral
Consument Coral Club
06.12.2017
Ik leed aan overgewicht. Ik had succes met het Health Concept en kreeg het resultaat van min 15 kg.
user incoral
Ljoedmila Staykova
02.12.2017
Jarenlang had ik overgewicht, mijn gewrichten deden pijn, ik kreeg een ziekte als artritis. Nadat ik het bedrijf Coral Club had leren kennen, begon ik mij bezig te houden met preventie. Met behulp van het concept van gezondheid zijn de volgende resultaten verkregen: gewichtsverlies, artritis en gewrichtspijn verdwenen.
user incoral
Tania
06.11.2017
Mijn kind had diathese, die lange tijd niet wegging. Een vriend adviseerde de producten van de Coral Club, met behulp waarvan de huid van het kind in slechts één maand schoon was geworden.
user incoral
Mykola Kaliningrad
26.10.2017
Besloten om een ​​review achter te laten op uw site. Ik ben nu al 6 jaar klant van het bedrijf en heb veel producten waar ik het meest van hou: Coral-Mine, Microhydrin, Alfalfa en Pau D‘ Arco. Door de jaren heen ben ik nooit met ziekteverlof geweest (en vóór Coral Club, minstens 2 keer per jaar, ging ik met ziekteverlof met verschillende verkoudheden en virale ziekten, afgezien van de verergering van osteochondrose van de nek). Nu heb ik helemaal geen last van osteochondrose, ik vermoed dat het gewoon niet meer bestaat (ik drink altijd koraalwater). De bloeddruk is normaal, suiker is normaal, cholesterol was normaal, maar nu is het gedaald tot 4,5 en dat is al 4 jaar zo.
Hield van de Colo Vada-reiniging. Je hebt helemaal geen last van niet eten, het lichaam krijgt alles wat het nodig heeft volgens het programma, geen stress. Mijn gewicht is lang op het niveau van 80 kg gehouden met een lengte van 178 (ik ben 54 jaar oud). Daarvoor was het al 96.
user incoral
Alesya en Francesco
21.10.2017
Wij willen ons verhaal vertellen. We hebben al 9 jaar geen kinderen gekregen vanwege polycysteuze eierstokken. Ik werd lange tijd behandeld, allemaal zonder resultaat. Een vriend vertelde ons over Coral Club producten. Mijn man en ik zijn naar een seminar geweest, waar we het advies kregen om samen met mijn man te gaan herstellen met behulp van het Health Concept. En vier maanden later, toen ik voor een echo kwam, vonden ze geen cysten bij mij.
user incoral
Zufar Kamilov, 30 jaar oud
06.08.2017
Gezondheidsproblemen - overgewicht, Ik had geen energie en kracht.
Probleemoplossing - mijn gewicht is weer normaal, het welzijn is verbeterd, er is energie verschenen, de stemming is verbeterd.
Gezondheidsprogramma's - Voltooide Colo-Vada Plus reiniging, twee keer achter elkaar. Ik veranderde mijn levensstijl, verbeterde voeding, ging sporten.
user incoral
Leisan Kashafutdinova, 31 jaar oud
05.08.2017
Gezondheidsproblemen - overgewicht, kortademigheid.
Probleemoplossing - gewicht weer normaal, immuniteit versterkt, kortademigheid verdwenen.
Gezondheidsprogramma's - ging door het algemene concept van gezondheid, veranderde voeding, begon te sporten.
Natalia Salnik
Natalia Salnik
04.08.2017
Ik kwam voor gezondheid dat beter moest worden, ik weigerde 11 - 12 operaties, zeer serieuze, ik besloot het te proberen ... en nu gebruik ik de producten al 9 jaar! Nadat ik geweldige resultaten had behaald, vergat ik mijn weg naar vreselijke ziekenhuizen, nu alleen medische onderzoeken. Alle organen bleven intact en ik deel mijn resultaten graag met mensen. Nu weet ik dat als je echt wilt leven en je zoekt, en je niet toegeeft aan ziekten, je zult slagen!
user incoral
Svetlana Lichovidova
27.07.2017
Ik heb gehoord dat je veel water moet drinken, minstens 1,5 liter per dag, afhankelijk van je gewicht, en dat dergelijk water helpt de gezondheid te herstellen. Op internet vond ik informatie over het bedrijf Coral Club, in het bijzonder over Coral-Mine. Verzamelde informatie, las recensies. Ik kon op geen enkele manier begrijpen hoe een zakje koraalzand water kan verrijken met mineralen, de structuur kan veranderen en het zuur-base-evenwicht in het lichaam kan behouden. Ik dronk zes maanden lang water met Coral Mine en besloot een echo te laten maken. En je gelooft het niet, ze vonden geen gruis in mijn nieren. Het was erg inspirerend, ik besloot er niet mee te stoppen. Ik blijf water drinken, ik gebruik het concept van gezondheid. Ik beveel de producten van het bedrijf aan bij mijn vrienden en familie.
Victor Antropov, 36 jaar oud
Victor Antropov, 36 jaar oud
26.07.2017
Gezondheidsproblemen - overgewicht, zwakke immuniteit.
Probleemoplossing - het gewicht werd weer normaal, er verscheen energie, de immuniteit werd hersteld.
Gezondheidsprogramma's - Ik heb het algemene concept van gezondheid doorgenomen, daarna onderging ik zuivering volgens de nieuwe auteursprogramma's van O.A. Butakova. Ik veranderde mijn dieet, stapte over op vegetarisme, ging sporten.
user incoral
Lilya Zubareva, 30 jaar oud
25.07.2017
Gezondheidsproblemen - overgewicht, chronische rhinitis.
Probleemoplossing - gewicht weer normaal, immuniteit versterkt.
Gezondheidsprogramma's - Ik heb het algemene concept van gezondheid doorgenomen, mijn levensstijl veranderd, ben gaan sporten, ben overgestapt op cellulaire voeding.
user incoral
Tatjana
09.07.2017
Gezondheidsproblemen - twee hernia's van de lumbale wervelkolom (6 mm en 12 mm), een cyste op de nier, vleesbomen, endometriose, maagzweren.
Problemen oplossen - twee keer per jaar onderga ik een reiniging van het lichaam volgens het Gezondheidsconcept. Tussen de reiniging door gebruik ik een programma om het spierkorset te herstellen en te onderhouden.
Gezondheidsprogramma's - herstel en onderhoud van het gespierde korset: B-Luron, Pau D‘ Arco met maté, Colostrum, MSM, Koraalwater.
Savia Igonina, 54 jaar oud
Savia Igonina, 54 jaar oud
07.07.2017
Er waren gezondheidsproblemen - hypertensie, slapeloosheid, gewrichtspijn (artritis), overgewicht, huidproblemen, broos haar, nagels.
Probleemoplossing - mijn gewicht werd weer normaal, ik begon beter te slapen, de gewrichtspijn nam af. Haar, nagels en huid zijn hersteld.
Gezondheidsprogramma's - Ik heb het algemene concept van gezondheid doorgenomen, mijn dieet veranderd, mijn levensstijl veranderd.
user incoral
Borisova Tatjana
07.07.2017
Stap voor stap het gezondheidsconcept. En hier is het langverwachte resultaat - gewichtsverlies met 15 kg.
user incoral
Michaël
02.07.2017
Een druk schema en constant reizen, niet helemaal de juiste voeding en als gevolg daarvan een slechte gezondheid en constante vermoeidheid. Ik hoorde van een collega over de programma's van het bedrijf Coral Club, een complexe aanpak om het lichaam te herstellen en fit te blijven wekte interesse. Ik was met name verrast door de recensies over koraalontgifting - de natuurlijke eliminatie van gifstoffen; activiteit en jeugd, en zelfs geïnspireerd door het voorbeeld van een collega. Met de hulp van een consultant pakte ik een reinigingsprogramma op en begon de instructies te volgen. Ik zal bescheiden zeggen: de resultaten zijn bemoedigend. Coral Detox is naar mijn mening de eerste stap naar het oplossen van gezondheidsproblemen. Na het voltooien van de cursus ben ik van plan andere Coral Club programma's te proberen.
Elena Nikolaevna, Kiev
Elena Nikolaevna, Kiev
01.07.2017
Gezondheidsproblemen - overgewicht, kortademigheid, intestinale dysbacteriose, schimmel tussen de tenen, afgebladderde nagels, gewrichtspijn.
Probleemoplossing - Ik viel af van 84 kg naar 65 kg, er kwam energie bij, de stemming verbeterde, de darmfunctie verbeterde, de gewrichtspijn verdween, de schimmel tussen mijn tenen verdween, de nagels stopten met breken en exfoliëren.
Gezondheidsprogramma's - Coral Detox (Coral Lecithin, H-500, Assimilator, Coral-Mine) en antiparasitair programma (Pau D‘ Arco met Selenium, Black Walnut Leaves, Papaya, Coral-Mine).
user incoral
Tania
13.06.2017
Ik ben bij Coral Club International met als doel mijn cliënten te helpen gezond te zijn.
user incoral
Alexander Mannin
08.06.2017
Van mijn oudste dochter kreeg ik informatie over Coral Club. Vanaf mijn 30ste leed ik aan hypertensie. Nadat ik begon met het drinken van koraalwater, werd de druk weer normaal, ik viel 17 kg af, ik voelde een golf van energie en kracht.
user incoral
Elena Muravenko
07.05.2017
Ik hoorde over Coral Water van mijn vriend, maar ik durfde het water niet te proberen totdat mijn moeder een ongeluk kreeg. Mam werd ontslagen uit het ziekenhuis en de standaardmethoden voor haar herstel waren uitgeput. En toen besloot ik om koraalproducten te proberen, in het bijzonder Coral-Mine. Maar ik durfde het niet aan mijn moeder te geven, ik begon het eerst zelf te proberen, ik dacht dat mij niets zou overkomen. Slechts een maand later kreeg ik goede resultaten. Ten eerste was ik 7 kg afgevallen, en de hoeveelheid schildklierhormonen waren verminderd. En toen ik de producten in het complex begon te gebruiken, was ik in staat om alle synthetische hormonen te laten staan.
user incoral
Maria Ivanovitsj
06.05.2017
Mijn kind had het Epstein-Barr-virus, dat wordt niet behandeld in de geneeskunde. Nadat we het antiparasitaire programma hadden doorstaan, waren we van dit virus af.
user incoral
Natalia Zakirova
06.05.2017
Weg Quincke-oedeem, gewrichtspijn, hartaanvallen, overgewicht.
Ivan Hrypchenko
Ivan Hrypchenko
01.05.2017
Ik werd jarenlang behandeld voor pyelonefritis, maar kreeg helemaal geen resultaat van de behandeling. De gezondheidstoestand verslechterde alleen maar. Geleerd van vrienden over de eigenschappen van Living Water Coral-Mine. In de eerste dagen van opname zag ik meteen dat de kleur van urine en mijn welzijn was veranderd. Drie maanden later, na de testen, kreeg ik te horen dat de nierstenen waren opgelost.
user incoral
ila
26.04.2017
Een geïntegreerde aanpak: sport, voeding, water, lichaamsreiniging en cellulaire voeding, dit is een redelijke benadering van gewichtsverlies!
user incoral
Raisa Ivanovna
24.04.2017
Ontdoen van complexen met overgewicht. Met behulp van reinigings- en herstelprogramma's verloor ik extra kilo's en was ik blij met mijn gezondheid!
user incoral
Sokolova Irina
21.04.2017
Na de geboorte van mijn kind kreeg ik 10 kg overgewicht. Na een complexe reiniging van het lichaam verdwenen de volumes en werd het gewicht weer normaal.
user incoral
Rimma
19.04.2017
Ik leed aan overgewicht. Na het voltooien van het programma - darmreiniging "Colo-Vada Plus" viel ik 10 kg af en begon er jonger uit te zien.
user incoral
Yuri Dushenok
02.04.2017
De reiniging van het lichaam en cellulaire voeding doorstaan, gewicht verloren, het werk van het spijsverteringskanaal hersteld. Ik bedank mijn consultant Svetlana voor de verbluffende resultaten.
user incoral
Ik hou van Coral Club
22.03.2017
Ik had 25 jaar last van hoofdpijn, toen ik van mijn zus hoorde over het wonderbaarlijke levende water van Coral Club, en besloot ik het te proberen. Ik begon water te drinken en binnen een dag voelde ik verbetering. Daarna heb ik het hele concept van gezondheid doorlopen en nu voel ik me vol energie en kracht.
user incoral
Sergey
13.03.2017
Ik ben geslaagd voor het Gezondheidsconcept, ben afgevallen en heb besloten om door te gaan met het in stand houden van mijn gezondheid!
user incoral
Svetlana Paramygina
02.03.2017
Na verschillende programma's voor het reinigen van het lichaam en cellulaire voeding, daalde het gewicht met 20 kg, verdwenen gruis uit de nieren, zwelling in de armen en benen en de hoofdpijn. Er was weer energie.
user incoral
Renata Ibragimov
14.02.2017
Na de geboorte van mijn kind kon ik lange tijd niet in vorm komen. Nadat ik kennis had gemaakt met de programma's voor het reinigen en herstellen van de gezondheid en het Health Concept stap voor stap had doorlopen, kreeg ik een langverwacht resultaat. Afvallen en meer zelfvertrouwen krijgen!
user incoral
Oksana
14.02.2017
Kon niet zwanger worden na meerdere gemiste zwangerschappen. Na het afronden van het Health Concept werd er een geweldige baby geboren.
user incoral
Igor Petrov
05.02.2017
Je zult niet geloven dat ik meer dan 140 kg woog. Geslaagd d.m.v. het concept van gezondheid. In de eerste fase heb ik geleerd voldoende water te drinken. Met het Colo-Vada Plus programma raakte ik overtollig gewicht kwijt. En hier is mijn gewenste resultaat! Gewichtsvermindering met 55 kg.
user incoral
Raikhan Sharafeeva, 33 jaar oud
01.02.2017
Gezondheidsproblemen - chronische tracheobronchitis, tonsillitis, puistige huid, aanhoudend oedeem, gastritis, cholecystitis, overgewicht, problemen in de vrouwelijke geslachtsorganen.
Probleemoplossing - gewicht weer normaal, immuniteit versterkt, problemen met de geslachtsorganen opgelost.
Gezondheidsprogramma's - concept van gezondheid, dan cellulaire voeding.
user incoral
Tatjana Perenosova
01.02.2017
Ik had problemen in het cardiovasculaire systeem. Ik begon Coral-Mine Levend Water te drinken en mijn gezondheid verbeterde, ik kreeg energie die ik in mijn jeugd niet eens had.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook