Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Actieve levensduur / PentoKan
-15%
HIT
Energie en prestaties: Kalium PentoKan (Coral Club)

PentoKan (20 bruistabletten)

Het is een uitgebalanceerd complex van kalium, vitamine C en ribose. Dit product verbetert de prestaties, ondersteunt de gezondheid van het hart en de bloedvaten. Meer informatie...


Om de prijs van het product "PentoKan" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
PentoKan (20 bruistabletten)

SAMENSTELLING


arrow
Kalium (bicarbonaat) 420 mg.
arrow
Vitamine C (L-ascorbinezuur) 100 mg.
arrow
Ribose 20 mg.
arrow
Hulpcomponenten.

“PentoKan” is een uitgebalanceerde combinatie van kalium, vitamine C en ribose - drie componenten die nodig zijn om een ​​efficiënt energiemetabolisme te behouden. De optimale vorm van afgifte zorgt voor een verhoogde biologische beschikbaarheid, waardoor de werkzame stoffen sneller en beter worden opgenomen.

KALIUM


Dit is een element waarvan de waarde moeilijk te overschatten is. Het wordt in alle intracellulaire vloeistoffen aangetroffen en helpt het zuur-base-evenwicht te normaliseren. Kalium is belangrijk voor de gezondheid van het hart en vermindert de hartspiergeleiding. Een afname van het kaliumgehalte in het bloed verhoogt het risico op het ontwikkelen van aritmieën. Onze prestaties en energie hangen grotendeels af van het niveau van dit mineraal in het lichaam; wanneer het afneemt (als gevolg van zware lichamelijke of geestelijke activiteit, stress, onevenwichtige voeding), voelt een persoon zich uitgeput en wordt hij snel moe.

VITAMINE C


Een uiterst belangrijke vitamine voor de gezondheid met anti-oxiderende eigenschappen. Als je een actief leven leidt, hard werkt, vaak stress ervaart of in ongunstige omstandigheden leeft, dan heb je het vooral nodig. Vitamine C helpt bij het leveren van zuurstof aan spieren en weefsels, neemt deel aan de synthese van collageen en bevordert een betere opname van eiwitten. Dankzij hem herstelt het lichaam sneller na inspanning en stress. Vitamine C draagt ​​ook bij tot de afweer van het lichaam tegen vroegtijdige veroudering.

RIBOSE


Is nodig voor de synthese van ATP (adenosine trifosfaat) moleculen, waardoor alle cellen in ons lichaam energie opslaan en dit gebruiken voor biochemische reacties. Ribose is vooral belangrijk voor atleten: de concentratie van ATP in cellen na training (of andere stressvolle situaties) wordt aanzienlijk verminderd, en extra consumptie van ribose helpt om energiereserves te herstellen.

EIGENSCHAPPEN


Actieve ingrediënten van "PentoKan" helpen:
arrow
om een ​​hoog niveau van energie en prestatie te behouden;
arrow
sneller herstellen na inspanning en stress;
arrow
behoud van de gezondheid van het hart.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten