Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Water- en mineraalbalans / Coral-Mine
HIT
Water- en mineraalbalans: Coral-Mine, 30 zakjes (Coral Club)

Coral-Mine (30 zakjes)

Minerale samenstelling op basis van natuurlijk relict diepzeekoraal om de kwaliteit en de structuur van drinkwater te verbeteren. Reguleert de pH en mineralenbalans, verwijdert actief wateroplosbare gifstoffen. Het normaliseert de stofwisseling en draagt bij aan de energiereserves van het lichaam. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Coral-Mine" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.

SAMENSTELLING


Gemalen koraal 994 mg, L-ascorbinezuur 5 mg.

"Coral-Mine" is een product dat in Japan wordt geproduceerd uit diepzee scleractiniakoraal, dat groeit in de Japanse Zee, nabij de eilanden Okinawa en Tokunoshima.

Koraal is een unieke stof waarin, meer dan 500 miljoen jaar van bestaan, een perfecte harmonie van de dieren-, planten- en mineralenwereld is bereikt. Deze verbazingwekkende creatie van de natuur combineert verschillende materiële vormen tegelijk: het is een zeedier met een bizarre vorm die op vreemde planten lijkt, maar bestaat dankzij zeezout en zich voedt met mariene micro-organismen.

Koraalskelet is een complex van minerale zouten, dat de unieke eigenschappen en effecten op het lichaam bepaalt. In feite zijn dit calcium- en magnesiumzouten. Het bevat ook kalium, natrium, ijzer, fosfor, zwavel, silicium, chroom, mangaan, zink en andere elementen.

Dit rijke complex van natuurlijke zouten heeft een regulerende werking op de mineralenbalans in het lichaam, waardoor het de activiteit van vitale systemen en organen normaliseert.

WERKING VAN ACTIEVE COMPONENTEN


Calcium vormt samen met fosfor botweefsel, is een bouwstof voor alle bindweefsels. Het ondersteunt stabiele hartactiviteit, zenuwgeleiding en spiercontracties, verhoogt de permeabiliteit van celmembranen en normaliseert bloedstollingsprocessen.

Magnesium - de helper van calcium - zorgt voor de afgifte van ATP en verhoogt het energiepotentieel van het lichaam, zorgt voor een stabiele hartslag, reguleert de tonus van gladde spieren (bloedvaten, darmen, galblaas en urineblaas). Een uitgebalanceerde combinatie van calcium en magnesium in het lichaam (2: 1) voorkomt het verdwijnen van calcium uit de botten en hun verzachting.

Natrium reguleert de osmotische druk; het water-eiwitmetabolisme is nodig om de neuromusculaire prikkelbaarheid te behouden en de functie van de natrium-kaliumpomp, die zorgt voor de regulering van het celmetabolisme.

Kalium is het belangrijkste intracellulaire kation dat het water-zout- en zuur-base-evenwicht, neuromusculaire prikkelbaarheid en geleidbaarheid handhaaft; zorgt voor de stabiliteit van de bloeddruk, verwijdert overtollig vocht uit het lichaam.

TOEPASSING


Bij interactie met water komen mineralen uit zouten in het water terecht en geven het nuttige eigenschappen die bijdragen aan:
arrow
het bereiken van de optimale pH-waarde;
arrow
regulering van bloeddruk en hartslag;
arrow
preventie van osteoporose, artritis;
arrow
verhoging van de elasticiteit van spieren, herstel van de structuur van bot- en kraakbeenweefsel;
arrow
regulering van de nieren en spijsvertering;
arrow
verbetering van de conditie van de huid.

WIJZE VAN TOEPASSING


Plaats 1 sachet, zonder opening, in 1,5 liter water (de hoeveelheid water kan 2-3 keer worden verminderd). Het wordt aanbevolen om gebotteld of gefilterd water te gebruiken. Na 5 minuten is het water klaar voor gebruik. Het is raadzaam om het voorbereide water overdag te consumeren.

OPSLAGMETHODE


Bewaar op een droge plaats, beschermd tegen direct zonlicht, buiten bereik van kinderen, in goed gesloten containers.

HOUDBAARHEID


5 jaar vanaf de productiedatum

LAND VAN OORSPRONG


Japan

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten