Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Fytobar / Super Spirulina Reep met Macadamia Noten
Energie en prestaties: Spirulina reep / SuperSpirulina Bar with Macadamia Nuts / Super Spirulina Reep met Macadamia Noten (Coral Club)

Super Spirulina Reep met Macadamia Noten (38 g)

Heerlijke repen voor een gezond dieet met de toevoeging van verschillende soorten fruit, bessen, noten, zaden, zeewier, kruiden en andere plantaardige componenten van organische oorsprong. In plaats van sucrose wordt natuurlijke agavesiroop als zoetstof gebruikt. Bevat geen kunstmatige kleuren, conserveermiddelen of smaakversterkers. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Super Spirulina Reep met Macadamia Noten" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Super Spirulina Reep met Macadamia Noten (38 g)
Een uitstekende optie voor een tussendoortje tijdens de werkdag, tussen de colleges door, na de training. Door de voedingswaarde en uitgebalanceerde samenstelling herstelt de reep het lichaam snel na het sporten en geestelijke inspanning, en voorziet het tegelijkertijd van waardevolle stoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid, het welzijn en de stemming. De samenstelling bevat alleen biologische plantaardige componenten.

Bewaar op een droge plaats bij kamertemperatuur, niet in direct zonlicht.

Ingrediënten


Cashewboter, dadelpasta, agavesiroop, rijstproteïne, rozijnen, macadamianoten, spirulina, gekiemde lijnzaad, quinoakiemen, sesamzaad. Energie en voedingswaarde: Calorieën 170 kcal, calorieën uit vet 70, koolhydraten 19 g, vetten 8 g, eiwitten 5 g, vezels 3 g.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten