Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Waarom hoesten mensen?, het lichaam van parasieten reinigen, parasieten, giardia lamblia, rondworm, toxocara, longbot, antipa

Waarom hoesten mensen?

Startpagina / Artikelen / Waarom hoesten mensen?
Een aanhoudende hoest. En dure medicijnen die eerder hielpen, helpen nu niet meer. Het kan spontaan gebeuren, is zeer zorgwekkend en de dokter doet wellicht een test op wormen!

Kan het echt waar zijn - hoest veroorzaakt door parasieten?

Hoe onderscheid je een hoest vanwege wormen? Er zijn veel vragen, die antwoorden nodig hebben.

Ik wil u niet angstig maken, maar wormen dringen zelfs door in de hersenen, dus doe de behandeling die u nodig hebt op een verantwoorde manier, met veel geduld!

Wormen in het maagdarmkanaal stijgen eenvoudigweg naar de longen voor zuurstof, nestelen zich in de bronchiën en beschadigen de structuur van organen en bloedvaten.

In de beginfase ontwikkelen kinderen en volwassenen kortademigheid, een bleek gezicht, kringen onder de ogen, misselijkheid en braken, droge hoest, buik- en borstpijn, hoofdpijn. Na enige tijd kan sputum met bloed verschijnen. Alle symptomen zijn vergelijkbaar met bronchitis, longontsteking, pleuritis en zelfs tuberculose.

Volwassenen kunnen de ziekte veel moeilijker verdragen!

Er zijn 4 bekende soorten helminten die hoest veroorzaken: giardia, rondworm, toxocara en longbot. Intoxicatie en verzwakking van het lichaam zijn gegarandeerd. Maar wat te doen? De vraag heeft maar één antwoord: reiniging!

Allereerst is het noodzakelijk om de soort worm die de problemen veroorzaakt op te sporen en te identificeren. Nadat we het type helminth hebben gedefinieerd, beginnen we ons volledig te reinigen en helpen we het lichaam om zich te ontdoen van de gifstoffen en slakken die wormen zo royaal produceren.

Een belangrijk punt bij preventie is een correct en streng dieet. Van het dieet moeten zoete, koolzuurhoudende dranken, producten van (witte) tarwebloem, producten die gist, gefrituurde vleesproducten, melk, bewerkte voedingsmiddelen en riviervis bevatten, worden uitgesloten.

De eerste 3 weken is het noodzakelijk om het lichaam te reinigen van gifstoffen en slakken met behulp van het Coral Detox-complex, waaronder: Assimilator, H-500, Coral Lecithin en Coral-Mine. Voor desinfectie van de bovenste luchtwegen wordt aanbevolen Silver-Max in de vorm van een spray te gebruiken.

Neem de volgende 3 weken vezelrijk voedsel. Afhankelijk van het type wormen, gebruik ParaFight, Coral Black Walnut, Knoflook Extract, Coral-Mine, Silver-Max.

De laatste fase omvat de verbetering van darmflora - kolonisatie van nuttige bacteriën.

Darm - de belangrijkste plaats van accumulatie van helminten. Voor het reinigen van de dikke darm in 14 dagen bieden we het Colo-Vada 2 Plus-programma met 4 dagen voorwaardelijk vasten.

Uw gezondheid is afhankelijk van de reinheid van het lichaam en de goede werking van het immuunsysteem.

Ik wens u een goede gezondheid en schone darmen!

Valentyna Poniatovska
Auteur: VALENTYNA PONIATOVSKA
11.02.2019

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook